hürriyette yazıyordu
hürriyette yazıyordu
geçenlerde almanyada bir et yemiştim siz yeseniz bizimkileri çöpe dökersiniz orda sanayi var teknoloji ile çiftlicik yapılıyor bizim burda ise saldım çayıra mevlam kayıra D: hem geviş getiren hayvanlar otçul diye biliyorum domuz pisliği yermi bu hayvan ozaman bizim burda herkez dağa taşa ediyor D: onlarıda yiyor öyle şeymi olur :S
eee marketlere falan 12tl den verilecekse bizlere kaça satılır bari 15 tl olsa kurban bayramını bekliyorduk et yemek için
tarımı ve hayvancılığı köylüden alıp ağalara şerefsiz spekülatörlere verilirse olacağı buydu. ayrıcafiyattada değişiklik yok, denemek için yarım kilo kıyma aldım. kilosu 22 tl.
inşallah düşer biraz daha da fakirin karnı et görür ama ben yine sanmıyorumm düşecegini
ben birşey demiyorum gazetelerde okudum paylaştım kaynak bu günkü hürriyet ,kötümü yaptım paylaşmayla![]()
etin fiyatının düşeceğini mi sanıyorsunuz arkadaşlar...2 ay önce 24 tl idi kıymanın kilosu bugünde aynı asparagas bunlar reelde düşse bile bu vatandaşa yansımayacak,yansıtılmıyacaktır....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri