REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Bakanlık: Etin Kilosu 12 Lira

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hürriyette yazıyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçenlerde almanyada bir et yemiştim siz yeseniz bizimkileri çöpe dökersiniz orda sanayi var teknoloji ile çiftlicik yapılıyor bizim burda ise saldım çayıra mevlam kayıra D: hem geviş getiren hayvanlar otçul diye biliyorum domuz pisliği yermi bu hayvan ozaman bizim burda herkez dağa taşa ediyor D: onlarıda yiyor öyle şeymi olur :S

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee marketlere falan 12tl den verilecekse bizlere kaça satılır bari 15 tl olsa kurban bayramını bekliyorduk et yemek için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tarımı ve hayvancılığı köylüden alıp ağalara şerefsiz spekülatörlere verilirse olacağı buydu. ayrıcafiyattada değişiklik yok, denemek için yarım kilo kıyma aldım. kilosu 22 tl.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah düşer biraz daha da fakirin karnı et görür ama ben yine sanmıyorumm düşecegini

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya usta her denene inanma bu hayvan ottan başka ne yiyecek allahaşkına eğerde öyle bir şeyler varsa vebali onların üzerine olsun köy tavuğuda solucan yiyor börtü böcek yiyor ama afiyetle yiyoruz hah şimdi buna ne diyeceksin bakalım
    S.A.Düşüncelerine aynen katılıyorum.AEO.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben birşey demiyorum gazetelerde okudum paylaştım kaynak bu günkü hürriyet ,kötümü yaptım paylaşmayla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

etin fiyatının düşeceğini mi sanıyorsunuz arkadaşlar...2 ay önce 24 tl idi kıymanın kilosu bugünde aynı asparagas bunlar reelde düşse bile bu vatandaşa yansımayacak,yansıtılmıyacaktır....

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri