REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: satılık inpax x-5100 compact linux paylaşımlı uydu alıcısı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart satılık inpax x-5100 compact linux paylaşımlı uydu alıcısı

forum dışına satılmıştır
    Konu mehmet707 tarafından (18-06-2010 Saat 16:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: fiyat indirimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoca DM500S 100 Tl Yenisi ama sen fazla söylenmiş gibisin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hoca DM500S 100 Tl Yenisi ama sen fazla söylenmiş gibisin
    sayın serkan güzel fazla diyorsun ama biraz önce 50 tl alalımmı dediler sizce verilirmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet707 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın serkan güzel fazla diyorsun ama biraz önce 50 tl alalımmı dediler sizce verilirmi
    Herhalde okadarda değil ama sonucta dm500s klonu bir cihaz bu inşallah satarsınız:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Herhalde okadarda değil ama sonucta dm500s klonu bir cihaz bu inşallah satarsınız:45:
    Evet üstadım dreambox 500s cihazın takliti ama birebir değil nedeni dreambox'ın slotu yeni nesil kartları okuyor inpax okumuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet üstadım dreambox 500s cihazın takliti ama birebir değil nedeni dreambox'ın slotu yeni nesil kartları okuyor inpax okumuyor.
    ben emudan kaynaklanıyor ve ayarlarından oluyor diye biliyorum kimi zaman orjinal dm okutamıyorlar ama ustalar daha iyi bilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

orjinal dm 500 den sonra en iyi klon dm 500 ve benzerleri hangisi acaba ayrıca fiyatta anlaşmasaglanabilir 100 yazarsın 60 tl olurmu derler 80 yazarsın 50 tl ye verirmisin derler fiyat iki kişinin arasında oluşur saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mehmet707 microbox varmı elinizde bir tane lasim almak istiyorum?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilmem ben klon dm almam ama orjinal dm ye de yetişemem inpax bilinen firma arıza olsa gönderirirm yapılır ama klonu nereye yaptıracan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fiyatı 100 tl yaptım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri