Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: satýlýk inpax x-5100 compact linux paylaþýmlý uydu alýcýsý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart satýlýk inpax x-5100 compact linux paylaþýmlý uydu alýcýsý

forum dýþýna satýlmýþtýr
    Konu mehmet707 tarafýndan (18-06-2010 Saat 17:08 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: fiyat indirimi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hoca DM500S 100 Tl Yenisi ama sen fazla söylenmiþ gibisin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hoca DM500S 100 Tl Yenisi ama sen fazla söylenmiþ gibisin
    sayýn serkan güzel fazla diyorsun ama biraz önce 50 tl alalýmmý dediler sizce verilirmi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mehmet707 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sayýn serkan güzel fazla diyorsun ama biraz önce 50 tl alalýmmý dediler sizce verilirmi
    Herhalde okadarda deðil ama sonucta dm500s klonu bir cihaz bu inþallah satarsýnýz:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Herhalde okadarda deðil ama sonucta dm500s klonu bir cihaz bu inþallah satarsýnýz:45:
    Evet üstadým dreambox 500s cihazýn takliti ama birebir deðil nedeni dreambox'ýn slotu yeni nesil kartlarý okuyor inpax okumuyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Evet üstadým dreambox 500s cihazýn takliti ama birebir deðil nedeni dreambox'ýn slotu yeni nesil kartlarý okuyor inpax okumuyor.
    ben emudan kaynaklanýyor ve ayarlarýndan oluyor diye biliyorum kimi zaman orjinal dm okutamýyorlar ama ustalar daha iyi bilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

orjinal dm 500 den sonra en iyi klon dm 500 ve benzerleri hangisi acaba ayrýca fiyatta anlaþmasaglanabilir 100 yazarsýn 60 tl olurmu derler 80 yazarsýn 50 tl ye verirmisin derler fiyat iki kiþinin arasýnda oluþur saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mehmet707 microbox varmý elinizde bir tane lasim almak istiyorum?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilmem ben klon dm almam ama orjinal dm ye de yetiþemem inpax bilinen firma arýza olsa gönderirirm yapýlýr ama klonu nereye yaptýracan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fiyatý 100 tl yaptým

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri