Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: ''Sanalika'' Oyunu Hakkında Gerçekler(Bakın)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ''Sanalika'' Oyunu Hakkında Gerçekler(Bakın)

Bilindik üzere internette bir çok site,oyun var.Ve çoğu güveli değilller.İşte Örnek verecek olursam ''Sanalika''.

Yaşadığım olayı size doğru,dürüst olduğu şekilde anlatacağım.2 gün önce sanalika oyunun 13-17 yaş arası Kintor adasında balık tutma görevin yapıyordum. sırada bir oyuncu gördüm.Yaşı 17 yazıyordu.Ve Türkiye'ye ağır ağır küfür ediyordu.PKKya desteğe yönelik sloganlar atıyordu.Türkçeyide düzgün kullanıyordu.Öncellikle ben ve çevremdeki oyuncular şikayet etttik.Sonra bir kaç oyuncu küfür ettiler.Oynayanlar bilir saatlerce küfür et ban yemezsin.Onlar eder etmez oyundan atılıp yan hesaplarıyla geldiler.180 dakika(3saat) boyuna ceza yediklerini belirttiler.Bende sadace ''Seni Hain'' dedim ve oyundan atılarak 180 dakika ceza yedim.Yan hesapla geldiğimd o kişiye hakaret,küfür herkez oyundan atılıyordu.Zaten boş bir mekanda 7-8 kişi vardı.Adam hala ağır ağır küfürleri,sloganlar devam etti.

Ve anlışılır şey şu.Bu oyunun kelme fitrsi var.O kelimeleri kullanınca ban yeniliyor.Ama hemencecik değil.Saatlerce küfür edip oyunda duran var.Benim tek ''hain'' dememle banlanmam imkansız birşey.Diğer oyuncularda aynı şekilde.Adamın ettiği sözlre karşı onun ban yemesi gerekird.Bu rada bir tuhafık olduğu kesindi.

Sonra dünde aynı şekilde aynı adamı gördüm.Sözlerini neredeyse saatlarca şikayet ettim.Hiç birşey olmadı!!!.Diğer oyuncular ona karşı sözler deyince onlar nasıl banlandılar.Böyle birşey imkansız.Belli ki burada bir tuhaflık vardı.Dediğim gibi.

Sonra yin aynı kişiyi gördüm.Zamar adasında balık tutuyordum.Ve artık ban yicem kesindir diye.Türkçeyi bozup ''emoca+sayılarla'' konuşmaya başladım.Ve adama hakaret ettim ''ShéN1 K0PhéK'' aynen şu şekilde.Yine ban yedim.3 saat boyunca.

[u]PKK yandaşı Türkiye'ye küfür eden kişi.Halan yapmaya devam etti.Nasıl oluyorsa karşı çıkanlar 3 saat ban yedi.Tek açıklaması sanalika kelime firtlesini orada kullanılmıyor bir sanalika çalışanı o kişiyi koruyordu.Bu da sanalikaın PKK'Ya bağlı olduğunu düşünmeye itti beni...

Bu konudaki düşünceniz ne.Sizde şüphem gerçek mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle bir durumda şüphelenmemek enayilik olur safdillik olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sonunda aynı fikirde olan birisi çıktı.Kimbilir binlerce oyuncunun defalarca oyuna yatırdığı para PKKya gitmiştir.Çok kötü bir durum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse oynamasın bu oyunu o zaman destek olmalayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğru ama engellemek imkansız.Anca kapanması ya da bu gerçeğin bilinmesi lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diğer sitelerdede alıntı yaparak yayınlanmasını sağlıyarak oynayan herkezi bilgilendirmek lazım şerefsizlerin çocuk oyunlarına kadar düştüklerini haberdar etmek lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ievsan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diğer sitelerdede alıntı yaparak yayınlanmasını sağlıyarak oynayan herkezi bilgilendirmek lazım şerefsizlerin çocuk oyunlarına kadar düştüklerini haberdar etmek lazım.
    Alıntı yaparak diğer sitelerde haberi dağıtabilirsiniz.

Bu olay bizzat benim başıma geldi.Aktif ve çocuk sitelerinde paylaşarak çevreyi bilinçlendirmek istiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri