REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Dreambox 500S Full Serverli Acil Satılık....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı musak34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fiyatı Pahalı diyenler Öncelikle 6 aylık server piyasada 150 tl hemde çoğu yerde 150 tl den aşağı verenler ya full değildir yada takılması donması vardır.Ben 3 aylık server veiyorum fiyatı 75.tl ve full bu durumda cihaz 125.tl ye geliyor.Piyasada 125 tl den aşağıya nerde var dreambox 500s buarada dreambox 500s diye bir model vardır arkadaşlar olmadığını iddia edenler dream multimedia ile irtibata geçerseler öğrenirler buarada çin yada başka imitasyon ürün üreten ülkeler var olmayan bir markayı kesinlikle taklit etmezler kafalarına göre bir ürünü kesinlikle piyasaya sürmezler taklit edecekler ve ucuza satacaklarki insanlar orjinali pahalı olduğu için taklidide aynı işi görüyor diye alsınlar diye bana fiyatı pahalı diyenler acaba kendi mallarını kaça satıyorlar yada satarlar merak ediyorum.Ben fiyat konusunda yorum istemedim yada talep etmedim.Sadece satıyorum dedim parası olan konuyla ilgilenir alır parası olmayan yada fiyatı yüksek bulan fiyatı düşük yada bütçesine uygununu alır.Buarada benim konuma gereksiz alakasız yorumlar yaparak bana yarardan çok zarar verirsiniz.Lütfen çok iyi araştırma yapmadan bilmeden kulaktan dolma nette başkalarının çok bilmiş yazılarını okuyarak alıcıları yanlış yönlendirmeyin.Orjinalmi dedim evet orjinal getirin bana piyasada satılan cihazları koyun benim cihazımın yanında farklılıkları görürsünüz ama daha ürünü görmeden kafanıza göre yorumlar yazmanız doğru değildir.Fiyat sondur alan alır almayan almaz.Ama hem cihazın fiyatını hemde serverin fiyatını dikkatli hesaplarsanız o zaman pahalımı değilmi anlarsınız.
    arkadaş allah hayırlı müşteriler versin ucuz da diyen olur pahalıda diyen olur inşallah satarsın çünkü her malın bir alıcısı bulunur! :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım kusura bakma bunları söylemekteki amacım işine engel olmak değil gerçekleri söylemek.Dream multimedia'ya baktım hala göremedim sende baktınmı acaba 500s diye bir model varmı bak adreste vereyim başkalarıda baksın dreambox 500s diye bir model varmı yokmu.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben sana dream multimedia ya bak demedim arkadaşım mesaj at sor dedim.Tabiki olmayacak eski bir model ona bakarsan nokia 3210-3310 da nokianın çıkardığı telefon ama nokianın sitesinde yok fakat biz nokianın çıkardığı bir model olduğunu biliyoruz.Dreambox 500s modelininde olduğunu biliyoruz dreambox multimedia böle bir model çıkardı ve sattı zamanında yerinede yeni modeller çıkardı.dm 500s modelinin şuan sitede olmaması çok normal ona bakarsan dm 500hd var demekki 500 serisi varmış.Neyse fazla uzatmanında anlamı yok.Senin doğruların senin benim doğrularım benimdir.Siyahı beyaz yapamayız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaş allah hayırlı müşteriler versin ucuz da diyen olur pahalıda diyen olur inşallah satarsın çünkü her malın bir alıcısı bulunur! :45:
    Teşekkür ederim.Çok anlayışlısınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rica ederim arkadaşım önemli değil ama kuçer ustada bu işin ustalarından o da bilgilerini bizlerle paylaşmak istemiş lütfen yanlış anlaşılmaya mahal verilmesin tamamen dostluk çerçevesinde yazılmış yazılar bunlar tekrar hayırlı müşteriler dilerim umarımki çabuk zamanda satılacaktır çünkü bu ürüne gerçekten çok rağbet var!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim dm500s cıhazın önünde yazıyor uydurukmu acaba !!!!!
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri