Alıntı musak34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fiyatı Pahalı diyenler Öncelikle 6 aylık server piyasada 150 tl hemde çoğu yerde 150 tl den aşağı verenler ya full değildir yada takılması donması vardır.Ben 3 aylık server veiyorum fiyatı 75.tl ve full bu durumda cihaz 125.tl ye geliyor.Piyasada 125 tl den aşağıya nerde var dreambox 500s buarada dreambox 500s diye bir model vardır arkadaşlar olmadığını iddia edenler dream multimedia ile irtibata geçerseler öğrenirler buarada çin yada başka imitasyon ürün üreten ülkeler var olmayan bir markayı kesinlikle taklit etmezler kafalarına göre bir ürünü kesinlikle piyasaya sürmezler taklit edecekler ve ucuza satacaklarki insanlar orjinali pahalı olduğu için taklidide aynı işi görüyor diye alsınlar diye bana fiyatı pahalı diyenler acaba kendi mallarını kaça satıyorlar yada satarlar merak ediyorum.Ben fiyat konusunda yorum istemedim yada talep etmedim.Sadece satıyorum dedim parası olan konuyla ilgilenir alır parası olmayan yada fiyatı yüksek bulan fiyatı düşük yada bütçesine uygununu alır.Buarada benim konuma gereksiz alakasız yorumlar yaparak bana yarardan çok zarar verirsiniz.Lütfen çok iyi araştırma yapmadan bilmeden kulaktan dolma nette başkalarının çok bilmiş yazılarını okuyarak alıcıları yanlış yönlendirmeyin.Orjinalmi dedim evet orjinal getirin bana piyasada satılan cihazları koyun benim cihazımın yanında farklılıkları görürsünüz ama daha ürünü görmeden kafanıza göre yorumlar yazmanız doğru değildir.Fiyat sondur alan alır almayan almaz.Ama hem cihazın fiyatını hemde serverin fiyatını dikkatli hesaplarsanız o zaman pahalımı değilmi anlarsınız.
arkadaş allah hayırlı müşteriler versin ucuz da diyen olur pahalıda diyen olur inşallah satarsın çünkü her malın bir alıcısı bulunur! :45: