Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: 100 milyarlýk TRT maaþý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 100 milyarlýk TRT maaþý

AKP Çankaya adayýna 100 milyar TRT maaþý!
    Birkaç ay önceydi.
    Tayfun Talipoðlu’nun her ay TRT’den dudak uçuklatacak bir para aldýðýný öðrendik ve konuyu sütunumuza taþýdýk.
    Yazýmýzýn ertesinde TRT Genel Müdürü Ýbrahim Þahin aradý ve konuyu gündemde tutmamam için zerre abartmýyorum yakarýþlarda bulundu.
    Þahin’e sordum:
    -Tayfun’a ayda kaç para veriyorsun?
    Þahin: “Söylemem, kurum sýrrý.”
    Cevap verdim: “TRT senin babanýn çiftliði deðil, 72 milyona ait. Gizli iþ yapman suç. Yasa gereði verdiðin maaþý açýklamak durumundasýn.”
    Þahin: “Açýklamýyorum.”
    Tekrar cevap: “Bu ülkede hukukun zerresi var ise ben bunu sana açýklattýracaðým Ýbrahim!”
    Ve sonuç...
    CHP Adana Milletvekili Sevgili Hulusi Güvel konuyu soru önergesi ile TBMM’ye getirdi ve Ýbrahim Þahin zorunlu olarak açýklama yaptý.
    Evet Tayfun Talipoðlu’na TRT tarafýndan her ay ödenen para tamý tamýna 100 milyar TL.
    Sevgili okurlar; bu satýrlarýn yazarý, malum Star TV ve TGRT dahil 4 ayrý TV kanalýnda programlar yapmýþ olan bir TV yöneticisidir. Dolayýsý ile Televizyonculuðu zerre abartýsýz Ýbrahim Þahin’den en az on kere iyi bilir. Buradan hareketle de
    Tayfun Talipoðlu’na verilecek para azami 10 milyar olabilir.
    Öyle, çünkü Milliyet’den Sevgili Melih Aþýk’ýn da yazdýðý gibi yine TRT’de benzer formatta bir haber programý yani “Gezelim-Görelim”i hazýrlayan Nuray Yýlmaz’ýn TRT’den aldýðý ücret sadece ve sadece ayda üç buçuk milyardýr ki reytinglerine baktým; Gezelim Görelim Programý ayda 100 milyara mal olan Tayfun Talipoðlu’nun Bam Teli Programýndan çok daha fazla seyrediliyor.
    Tam bu noktada soralým:
    Tablo bu ise Ýbrahim Þahin Talipoðlu’na hangi gerekçe ile bu ödemeleri yapýyor?
    Nuray Yýlmaz’a ödenen üç buçuk milyar nerede, Tayfun Talipoðlu’na ödenen yüz milyar nerede?
    TRT devlete yani millete ait, ben yaptým oldu diyemezsiniz!
    Derseniz birileri ortaya çýkar ve yoksa her ay ödediðin 100 milyarýn bir kýsmý sana geri mi dönüyor sorusunu sorar!
    Kuþkusuz elbette böyle bir þey olamaz ama zihinlere böyle bir kuþkuyu düþüremezsiniz!
    Ýbrahim Þahin, Talipoðlu’nun þirketi ile anlaþýp kaset teslimi anlaþma yapacaðýna maaþ teklif etse iþsiz gezen Tayfun sanki hayýr mý diyecekti?
    Dedim ya bendeniz televizyonculuðu Ýbrahim Þahin’den on kere iyi bilirim ve bu þirket ile anlaþma kaçamaðý para aktarma için bulunan bir yol olduðu kuþkusunu uyandýrýyor!
    Yoksa Ýbrahim Þahin’e Tayfun için AKP’den baský mý yapýldý?
    Bazýlarý bilmez, Tayfun Talipoðlu AKP’nin Çankaya Belediye baþkan adayý idi ve son anda adaylýðýndan vazgeçildi.
    Sahi Tayfun’un AKP ile gizli muhabbetleri olmasaydý Ýbrahim Þahin dünyada eþi ve benzeri olmayan böyle bir uygulamaya gider ve her ay yüz milyarý açýktan peþkeþ çeker miydi!
    Peþkeþ diyorum zira deneyimli bir televizyoncu olarak TRT bana ayda 10 milyar versin ben bu programýn çok daha kalitelisini hemen hazýrlayayým.. Bakýn buradan taahhüt ediyorum, yapacaðým program 100 milyarlýk Bam Teli’ni reytingde geçemezse bir kuruþ almayacaðým.
    Güya dürüstlük timsali olan TRT’den sorumlu Bakan Bülent Arýnç bu kepazeliði görmüyor mu? Görüyorsa niçin susuyor?

--

yzr:Ahmet Ergönen

alýntý
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hiç þaþýrmadým bal tutan parmaðýný yalar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yandaþ medya nýn yandaþ gazetecileri böyle birþey iþte , bunlar klasik liboþ örnekleridir , bu yalaka tipler nabza göre þerbet verirler bir ordadýrlar , bir burda , para için 180 derece dönerler.her konuþtuklarý sözlerin arkasýnda bir çýkar iliþkileri vardýr ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zaten herþey ortada.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yuh ya.haram olsun paralarýmýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

alanamý verenemi kýzayým insan hangisine kýzacaðýna þaþýrýyor...ALLAH ikisininde belasýný versin bune rezillik kepazelik yaa...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kes Trt kes elektrik faturalarýndan katký payýný kes, çek millete peþkeþini! Bilmeyenler elektrik faturasýnýn altýndaki ayrýntýlara baksýn trt katký payý diye haneyi görecekler!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýkk..

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizim paramýz nasýl olsa ceblerinden vermiyorlar ki kuruþuna kadar haram olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýlanlar doðruysa gerçekten bir skandal var....
    ama ben ihtimal vermiyorum......
    araþtýrmak lazým...
    hiç bir kanal...kurum...hükümet ve hatta bülent arýnç bu kadar "salak" olamaz....
    senaryo açýk....tayfun talipoðluyla...trt'yi/ibrahim þahin'i vurmak....
    trt ile de....bülent arýnç/ak parti'yi vurmak....
    Konu gacvokem tarafýndan (15-06-2010 Saat 09:50 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri