Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
30 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: 100 milyarlýk TRT maaþý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý erdal05 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yazýlanlar doðruysa gerçekten bir skandal var....
    ama ben ihtimal vermiyorum......
    araþtýrmak lazým...
    hiç bir kanal...kurum...hükümet ve hatta bülent arýnç bu kadar "salak" olamaz....
    senaryo açýk....tayfun talipoðluyla...trt'yi/ibrahim þahin'i vurmak....
    trt ile de....bülent arýnç/ak parti'yi vurmak....
    erdal kardeþim doðrularýda bir kere kabul et kardeþim bu kadar yanlý olma demeki bir þey var ve vatandaþ onu ýspatlamýþ , sen yinede ihtimal vermiyorum diyorsun ama daha daha neler var bir bilsen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    erdal kardeþim doðrularýda bir kere kabul et kardeþim bu kadar yanlý olma demeki bir þey var ve vatandaþ onu ýspatlamýþ , sen yinede ihtimal vermiyorum diyorsun ama daha daha neler var bir bilsen
    sözle ispat mý olur dostum....
    yazmýþ bi senarya al sana ispat haa....sen inanabilirsin ben inanmam...
    artý böyle bir þey olsa muhalefetin amiral gemisi hürriyet bunu sekiz sutuna manþet yapardý....
    az akýllý olsak....sýrf muhalefet için komik durumlara düþmezdik....
    yok ben ibrahim þahini aradým söle dedim...sölemem dedi...öðrenirim dedim...gelmiim oraya dedim...vs.vs....
    Konu gacvokem tarafýndan (15-06-2010 Saat 15:10 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþ sen kafayý muhalefetle bozmusun , biri bir afedersin itlik yapmýþsa biride ona peþkeþ çekmiþse senin benim , vergimden yedirmiþse ben lanetlerim sen aksýne yok böyle birþey diyorsun az fazla aþartýr forumlarý olayýn doðruluðunu kavrayacan, adam zaten bilinen biri neden boþ yazý yazsýnki,
    sana göre normalse böyle þeyler atrýk bir þey demiyorum.. velakin burdaki mevzu bahilerden de bir yalanlama gelmedi ,çýkýp yalan deesinler öyle birþey yoksa??
    sen iktidarýnla yaþa kardeþ. býrak kiþiler savunsun kendilerini sen savunma

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Vay bee...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu ülkede özelleþtirilecek ilk kurum trt neden özelleþtirilemiyor. ye kürküm ye. milletin vergileri ile ayakta duram bir kurumun tüm iþlerinin açýk olmasý gerekir ama adamýn aldýðý ücreti dahi açýklayamýyorlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þu erdal05 kardeþin ÝKTÝDARDAKÝ PARTÝYÝ ,iktidar olmanýn kaymaðýný yiyenler bu kadar savunabilseler,bu parti hayatta muhalefet olmaz....arkadaþa göre doðru tek doðru...seçenek yok......aziz nesin haklýymýþ ,zamanýnda adama kýzmýþtýk,oraný biraz abartmýþtý.......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu memlekette insanlar bilinçli olmadýgý sürece bu tür bal kaymak yemek her dönemde olacak ve olmayada devam edecek.Bal tutan parmagýný yalar mantýgý siyasette çok belirgin o yüzden fazla söze gerek yok.Çünkü bu memlekette vekillere dokunamazsýn kanun karþýsýnda onlar kurtarýlmýþ insanlar gerçekten meclis komisyonunda vekiller hakkýnda yolsuzluktan açýlmýþ 600 adet dosya var fakat dokunulmazlýk varya istersen milyonlarca yolsuzluk dosyasý hazýrla ne anlamý var götüren götürüyor vekiller kýyak bir yaþam sürüyorlar.Asagari ücret için baþbakan insanlýk için utanç tablosu demiþti seçim meydanlarýnda yýllardýr bu ül***i yönetiyor bunca yýldýr asgari ücrete yapýlan zam ne kadar bunu bilmek çok önemli, ben çalýþan birisi olarak(bodro mahkumu)þimdi akp yi savunanlar bu gerçegi bir araþtýrsýn ondan sonra buraya yorum yazsýn öyle bol kepçeden atmayla bu iþler olmaz: One munite.................
    Devlet deniz, baþbakanýn oglunun gemisi yüzer bu denizde
    Allah ýslah etsin ne diyelim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eðer bu doðruysa trt nin hemen özelleþtirilmesi gerekir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýlanlar gerçekse eðer haram zehir zýkkým yesinler.haram olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hiç þaþýrmadým bal tutan parmaðýný yalar.

Üsdat bu bal deðil direk anzer yahu. tüh memleketim tüh. kimlere kaldýk ki kaldýk. baþka ne diyebilirimki....

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri