REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ATV'den Yeni Kanallar Geliyor-ATV Çocuk-ATV Müzik-ATV Haber

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ATV'den Yeni Kanallar Geliyor-ATV Çocuk-ATV Müzik-ATV Haber

İŞTE ATV’NİN YENİ KANALLARI ÇOCUK, MÜZİK VE HABER’İN TANITIM FRAGMANI

atv önümüzdeki aylarda yayına geçirmeyi planladığı Çocuk, Müzik ve Haber kanalları için altyapı ve eleman hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor…
    Turkuaz medya grubu yeni kanalın tanıtımı için de atağa kalktı… Turkuaz, yeni kanalların tanıtımı için Frog reklam ajansıyla anlaştı…
    İşte Frog ajansın hazırlattığı tanıtımlardan birisi…
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atv güzel işler yapıyor,yalnız bu kanallar normal türksattan mı yayınlanacak?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BLADE01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Atv güzel işler yapıyor,yalnız bu kanallar normal türksattan mı yayınlanacak?
    Başka hangi uydudan yayınlanmasını istersiniz tabi Türksat'tan yayınlanacak...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Başka hangi uydudan yayınlanmasını istersiniz tabi Türksat'tan yayınlanacak...
    Teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Atv

Gerçekten atv kalitenin adresi. Jeneriğinden belli Yumurcak, TRT Çocuk, Dçocuk, Maxitv, Karamel tv gibi olmayacağı. Tanıtım videosunda Cartoon Network havası vardı. ;) Logolarda gayet başarılı çok güzel olmuş. haber için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel ATV Çocuğu merak ediyorum.Yumurcak tarzı birşey daha olursa hiç açmasın.

Umarım bu kanallar sadece uyduda olmaz.Teledünyaya beklerim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart enteresan

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Güzel ATV Çocuğu merak ediyorum.Yumurcak tarzı birşey daha olursa hiç açmasın.

Umarım bu kanallar sadece uyduda olmaz.Teledünyaya beklerim...
    yumurcak tv'yi sevmemeni anlamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı metinkosker77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yumurcak tv'yi sevmemeni anlamıyorum.
    Çünkü ülkemizde yeteri kanal bebek kanalı var.Baby,Baby Firts,bebe tv,bebeğim tv,yumurcak tv,lilo tv,TRT Çocuk fazlasına gerek yok.Bir tanede yeter.

Şöyle yabancı gençlik dizileri ya da Jetix Tarzı birşey olup Teledünya'da başlasa çok iyi olurdu da bizden çıkmaz.

ATV'den iyi şeyler bekliyorum.Uzun zamandır yayında şöyle parası çoktur.Umarım kanalları başarılı olur.Uydu lisansı almış diye okudum kablo lisansı'da alsa çok iyi olur.
    Konu NeRoMaN tarafından (05-08-2010 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çünkü ülkemizde yeteri kanal bebek kanalı var.Baby,Baby Firts,bebe tv,bebeğim tv,yumurcak tv,lilo tv,TRT Çocuk fazlasına gerek yok.Bir tanede yeter.

Şöyle yabancı gençlik dizileri ya da Jetix Tarzı birşey olup Teledünya'da başlasa çok iyi olurdu da bizden çıkmaz.

ATV'den iyi şeyler bekliyorum.Uzun zamandır yayında şöyle parası çoktur.Umarım kanalları başarılı olur.Uydu lisansı almış diye okudum kablo lisansı'da alsa çok iyi olur.

evet kardeş katılıyorum saçma saçma çizgi filmler koyuyorlar ;D

biz eskiden pokemon , digimon filan oynardık çizgifilmleri vardı çok güzeldi şimdi artık verilmiyor yeni çizgi filmler çocugun zihniyetini karartıyor farkında olduğum bişey var bide hristian tarzı düşünceler dua etme vb. vb. zararlı şeyler bunlar çocuklar örn alıyor yanlış hatırlamıyorsam benim dediğim çizgi film tarzlarında özellikle orta asya filmlerinde dini karıştırmamışlar içine yani ortada misyonerlik yok

bide aklıma bi anım geldi haberlerde çocuk kendini pikachu sanıp balkondan atmış kendini ulan çocuk pikachu hiç uçarmı beee =D piçigeto filan deseydin bari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bize gecicci deyil kalıcı kanalar lazım

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri