cunku chp turkıyeyı karıstırmak ıstemekle o kadar mesguldukı ıktıdar olaya vaktı kalmamıstı.bunun farkına vardılar ama artık cok gec olmustu.ve bu anlayısla 60 senedır ıktıdar olamıyorlar bır 60 sene daha beklerler.
Teşekkur: 0
cunku chp turkıyeyı karıstırmak ıstemekle o kadar mesguldukı ıktıdar olaya vaktı kalmamıstı.bunun farkına vardılar ama artık cok gec olmustu.ve bu anlayısla 60 senedır ıktıdar olamıyorlar bır 60 sene daha beklerler.
arkadaşlar amacım ikili tartışma değildir ne zaman söz konusu akp olsa erdal kardeşim hemen ortaya atılıp akp avukatlığına soyunuyor buda beni ben şahsıma akpni bir tek ülkemiz için artısını görsem bende ayakta alkışlarım onların amacı bellidir amerikan aldığı emirleri uygulamak bizleri kürt türk alevi sunni diye bölüp parçalamaktır bu acıkca görülmektedir bu malum kişilerin elinde milli bayramlar dahil hiç türk bayrağı gördünüzmü türklüğünden utanan kişiler ülkemizde yönetici sıfatı tasıyamaz domokratik acılım diye pkkya acılım türklerede kapatılım yapılmaktadır ben denizlide oturuyorum burda belediye su borularının alt yapısını değiştirmek için ihale verdi bu işleri alan kişilerin yanında çalışanların içinde bir tane türkce konuşan yok kamyonlarıda hep siirt plakalı ne dersiniz kıyak bir ihale değilmi malum erdoğan ile bizim belediye başkanı okul arkadaşı imiş adam buraya ne zaman gelse bir tekstil firması batıyor ayyem diye bir kuruluşumuz kalmıştı onuda aldılar aynes yaptılar ben gördüklerime şahidim erdal kardeş gibi sanal tarrışmaiçinde değilim ben herseyi real görüyorum saygılarımla ne mutlu türküm diyene diyebilene
Arkadaşlar herkesin görüsüne saygımız var fakat kimse görüşünü birilerine kabul ettirmeye çalışmasın tek istegimiz bu , Herkesin yoruma kendisine burada tartışma ortamı yaratmayalım..aksi takdirde iki tarafta üzülüyor bizlerde üzülüyoruz..!!
yahu daha dün....iran'a ambargo uygulamasında ...türkiye/hükümet ,amerika ile ters düştü....
bu mu tayyibin amerikanın emirleriyle haraket etmesi....güldürmeyin adamı.....
hani tayyip amerikanın adamıydı...
bence daha değişik argümanlar bulun...yolda yürürken ,öle karpuz kabuğuna basıp yere düşünce ..."hökümetin yüzünden düştüm" neyin demeyin....
mesela bu seferde..."aha türkiye iranın etkisine girdi" felan diyin....
öle ya...."mahalle baskısı"tutmadı...."malezyalılaşmak" tutmadı..."hükümetin gizli ajandası var" lakırdıları da tutmadı...
ya da....
eee... bu sefer de denize düşen "eksen kayması"na sarılırmış....
bu aralar bu moda....hükümete yüklenecekseniz...sizde öle yapın...
ben kendi adıma ...bülent arınç'ı kutluyorum....ülkemizin demokrasi adına gelişmesine katkıda bulunduğu için....
yine siyasat yine tartışma ben yorum yapmayacağım bu konuda)
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri