Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Beþiktaþ'ýn 3 aylýk görüþmeler sonrasý dün anlaþma saðladýðý Ricardo Quaresma'nýn 18 Haziran Cuma günü Ýstanbul'a geldikten sonra büyük bir törenle Siyah Beyazlý taraftarlarýn karþýsýna çýkarýlacaðý öðrenildi.
Beþiktaþ'a 3 yýl için 18 milyon Euro'ya mal olacak Portekizli yýldýz için hazýrlanacak karþýlama ve imza töreninin detaylarýnýn ise bugün yapýlacak yönetim kurulu toplantýsýnda netleþeceði kaydedildi. Quaresma için hazýlanan ilk planýn detaylarý ise þöyle:
Cuma günü Ýstanbul'a gelecek olan yýldýz oyuncu, havavalanýnda yapýlacak karþýlama töreninin ardýndan Ýnönü Stadý'nda doðru yola çýkartýlacak. Daha sonra stada gelecek olan Quaresma'nýn baþkan Yýldýrým Demirören ile 35 bin Siyah Beyazlý taraftarýn önüne çýkarak kendisini üç yýllýðýna Beþiktaþlý yapacak imzayý atacak. Ýnönü Stadý'nda kýsa bir þov da yapmasý beklenen Quaresma'nýn, cumartesi günü Ýtalya'ya giderek eþyalarýný toplayacaðý kaydedildi.
Öte yandan Beþiktaþ yönetimi Ricardo Quaresma transferinden maddi kaynak saðlamak için yoðun bir çalýþma içine girdi. Geçmiþ yýllarda aðustos ayýnda görücüye çýkartýlan yeni sezon formalarýnýn bu yýl en geç 16 Haziran çarþamba gününe kadar hazýr hale getirleceði ve Quaresma Ýstanbul'a gelmeden satýþa sunalacaðý kaydedildi.
Ayrýca Beþiktaþ'ýn lisanslý ürünlerinin satýldýðý Kartal Yuvasý maðazalarýnda yine çarþamba gününden ititbaren Quaresma figürleri ve resimleri içeren atký, þapka ve t-shirtleri satýþa sunulacaðý da ifade edildi. Satýþa sunulmasý düþünülen ürünlerin bugünden itiberen üretilmeye baþlandýðý ve üretici firmanýn sipariþleri yetiþtirmekte zorlandýðýnýn altý çizilidi.
Övünç ÖZDEM/ÝSTANBUL,(DHA) 21 dakika önce..


Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý


Yer imleri