Arkadaşlar ben 400 Tl civarı bi HD cihaz almayı düşünüyorum. Cihazda ip tv de izlemek istiyorum. Bu konuda bana ses ve görüntü kalitesi güzel bi cihaz söyleyebilirmisiniz ?
Arkadaşlar ben 400 Tl civarı bi HD cihaz almayı düşünüyorum. Cihazda ip tv de izlemek istiyorum. Bu konuda bana ses ve görüntü kalitesi güzel bi cihaz söyleyebilirmisiniz ?
en iyi tanınan marka al destek verilen marka olsun parayı biraz daha artır benim gibi medialink9700 alıp yanma
Mesela ne kadar arttırmam gerekir. Ve tavsiyeniz hangi cihazdır ?
Atlanta veya dm800 klon alırsınız o paraya biraz arttırısanız dm800se klon alabilirsiniz...(600TL civarı)
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
openbox s9hd 150tl...200ytl arası tavsiyeederim...
arkadaşım atlanta hd box t tuşlu yeni cihaz 300 tl elindede 100 tl kalır bence iyi bir cihaz ben kullanıyorum tavsiye ederim.
ip tv nedir? kanalmı?
Gigablue hd 800 solo 400 e alirsin
Teşekkür ederim arkadaşlar bahsettiğiniz cihazları biraz araştırayım. Aslında atlanta hd box t tuşlu cihazı bi kaç gündür araştırıyorum ama emin değildim.
ben kendime sti 7162 işlemcili alacam sanada öneririm görüntü güzel hoşuna gidecek türden yok dersen fazla net ve pürüz olsundersen broadcom işlemcili drambox 800 hd ve üzeri var vuo+ duo2de var görüntü çok net karanlık doğal gösterdiği için sevmem amiko pradatör twin tüner al görüntü çok yansımalı aydınlık fiyat 140 dolar linuxtür enigma2ler atabilirsin enigmaları kendiniz editleyerek yaparsanız her enigmayı atabilirsiniz şneririm sti çipi
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri