Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: beko bs 520 d cı tuhaf arıza?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart beko bs 520 d cı tuhaf arıza?

Merhaba arkadaşlar elimde bir adet beko bs 520 dcı cihaz var arıza düzeyi çok ilginç cihaz kapalı iken cihazın fişini elektrik prizine takıp çalıştırıyorum çalışıyor sonra cihazı manuel olarak ön panel standby tuşundan kapatıp açtığımda tv au'da iken cihaz tvye görüntü vermiyor ön panelden kanal deyiştiriyorum deyişiyor ama görüntü vermiyor menü tuşuna basıyorum normalde menüsü tvde görünmesi gerekirken menüde tvde görünmüyor cihaz açık iken kumandadan olsun ön panelden olsun kapatıldımı artık görüntü vermiyor elektrik fişini çekip prize taktığımda görüntü geliyor veya arka voltaj anahtarını kapatıp açtığımda yine görüntü veriyor besleme voltajları normal sorun bu sorunu aranızda yaşayan veya bu sorunun nerden kaynaklandığını bilen arkadaş yardımcı olursa çok makbule geçecektir saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar cihazı ön panelden kapatıp mesaj yazdım sonra işlemciyi soğutan saca elledim ellenmez durumda acaip ısınıyor sonra cihaz arka anahtardan kapatıp açtım cihaz çalıştı görüntüde geldi bu arada yaptım işlemler yazılım attım beslemede 16 volt 1000mfd 2 condensetör deyiştim sorun hala devam etmektedir bilginize arz ederim
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu arızayla ilgili kimsenin bilgisi yokmu ne yapalım cihazı sahibine iademi edelim ne
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dogrudur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri