REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: İsrail'den Tehdit Gibi Açıklama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İsrail'den Tehdit Gibi Açıklama

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Gemilerinde Provokatörler Olduğunu Varsayarak Hareket Edeceğini Açıkladı
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Donanma Koramirali Rani Ben-Yehuda Jerusalem Post'a bugünden itibaren, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Şeridi'ne uyguladığı deniz ablukasını kırmak için yola çıkacak bütün gemilerde provokatör grupların bulunacağı varsayımına dayanarak hareket edeceklerini açıkladı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ın resmi haber ajansı IRNA, önümüzdeki hafta Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'a ait insani yardım taşıyan iki kargo gemisinin önümüzdeki hafta Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ye doğru yola çıkacağını, gemilerden bir tanesinin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'dan geçeceğini duyurdu. Bir başka filonun da yakın zaman içinde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'dan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Şeridi'ne gitmesi bekleniyorİranlı yardım yetkilisi Muhammed Ali Nurai'nin açıklamasına göre gemilere yükselencek kargonun bir kısmı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'a gönderilecek, oradan bir gemiye yüklendikten sonra Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ye aktarılacak. Diğer gemi ise Hürremşah limanından yola çıkacak.

Ben-Yehuda, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in elinde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. gemilerinin silah taşıdığına dair bir istihbarat olmamakla birlikte, donanmanın gemide provokatörler olduğunu varsayacağını söyledi.

"PROVOKATÖRLERİN VARLIĞINA İNANIYORUZ"

"Bu yeni filolara katılmayı düşünen insani yardım aktivistlerine kararlarını ciddi ciddi gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum çünkü gemide kim olduğunu bilemezler" diyen Ben-Yehuda, provokasyona ve Mavi Marmara'da yaşananların tekrarlanmasına neden olacak grupların gemide olduğuna inandıklarını söyledi.

Röportajda Ben-Yehuda, donanma komandolarının iki hafta önce Mavi Marmara'ya düzenlediği baskını da savundu. 31 Mayıs'ta yaşanan baskında dokuz kişi hayatını kaybetmişti. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yetkilileri ölenlerin tamamının kiralık militanlar olduğunu iddia ediyor.

Ben-Yehuda, "Gemideki onlarca insanın bölgeden ve dünyanın her yerinden terör örgütleriyle bağlantılı olduğuna dair artan işaretler ve kanıtlar" diyen Ben-Yehuda, bu insanların bazılarını geçmişte karıştıkları olaylardan tanıdıklarını iddia etti.

Ben-Yehuda, ölen dokuz yolcunun tamamının Türk olduğunu ve Şayetet 13 isimli komando grubuna saldırdıklarını da söyledi. Amiral, operasyonun sonuçlarının donanmanın öngördüğü gibi olmadığını ifade etti.

Donanma askerlerinin hafif bir direniş beklediklerini ancak bir terörist grubuyla karşılaşmayı ummadıklarını belirten Ben-Yehuda, son tahlilde operasyonun başarılı görülebileceğini de dile getirdi.

"HİÇBİR MASUM ÖLMEDİ"

Ben-Yehuda, "Hiçbir masum ölmedi, sadece teröristler. Teröristlerin kuşattığı bir binaya gider ve teröristleri öldürürseniz bu bir başarıdır" dedi.

Buna ek olarak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. haber ajansları Pazartesi günü, üç İranlı parlamenterin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üzerinden Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ye gitmeyi planladığını duyurdu. Milletvekili Mahmud Ahmedi Bigaş'nin Meclis'in iki üyesiyle birlikte bu hafta Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üzerinden Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ye gideceğini söyledi.

Bigaş, 290 sandalyeli parlamentodan 200 milletvekilinin ziyarette bulunmak istediğini ancak sadece üç kişinin gideceğini belirtti. İranlı milletvekili Mısırlıların Refah sınır kapısından geçişe sıcak baktığını, 70 milletvekilinin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'dan vize aldığını dile getirdi.

DAHA ÖNCEKİ KARŞILAŞMA KRİZ YARATMIŞTI

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'de geçtiğimiz yıl Ocak ayında Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ye 70 kilometre kala bir Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. savaş gemisi, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ye yardım malzemesi taşıyan bir Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. gemisini durdurarak, gemiden bölgeyi terk etmesini istemişti. Gemi daha sonra rotasını Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'a çevirmiş. Ancak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , geminin yardım malzemelerini indirmesine izin vermemişti. Bunun üzerine Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'le barış anlaşması olan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'a protesto notası vermişti. 44 dakika önce.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

silahsız 17 yaşındaki furkanın kafasına 3 kurşun sıkmak mı başarı
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaw bunlar kendilerini ne sanıyorlar anlamıyorumki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yaw bunlar kendilerini ne sanıyorlar anlamıyorumki
    ustam bunlar şeytandan da kötü...şeytan bunların yanında melek...!
    israil elbet yıkılacak;israili yıkan ordu ne güzel ordu yıkan millet ne güzel millet ...
    sevgilerimle,
    afrikada bir filin başına kötü bir şey gelse yada mehmetçiğime bir şey olsa BUNLARDAN BİLİRİM..!kanımca anladınız siz onu
    Konu isparta22 tarafından (15-06-2010 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ülkenin en önemli askeri anlaşmaları isarille neyin hesabını yapıyorsunuz ABD ne ders Türkiye onu yapmak zorunda
    One munite olmaz .......gibi boş laflarla bu işler olmaz sen önce kendi yaptıgın işlere bak ondan sonra israil e nota ver,Tavşan kaç tazı tut mantıgla bu işler olmaz sn başbakan
    Yazıklar olsun bu ülkenin dış politikasına yön verenlere..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

katil bunlar katil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri