Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Gemilerinde Provokatörler Olduðunu Varsayarak Hareket Edeceðini Açýkladý
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Donanma Koramirali Rani Ben-Yehuda Jerusalem Post'a bugünden itibaren, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'in Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Þeridi'ne uyguladýðý deniz ablukasýný kýrmak için yola çýkacak bütün gemilerde provokatör gruplarýn bulunacaðý varsayýmýna dayanarak hareket edeceklerini açýkladý

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ýn resmi haber ajansý IRNA, önümüzdeki hafta Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'a ait insani yardým taþýyan iki kargo gemisinin önümüzdeki hafta Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ye doðru yola çýkacaðýný, gemilerden bir tanesinin Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'dan geçeceðini duyurdu. Bir baþka filonun da yakýn zaman içinde Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'dan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Þeridi'ne gitmesi bekleniyorÝranlý yardým yetkilisi Muhammed Ali Nurai'nin açýklamasýna göre gemilere yükselencek kargonun bir kýsmý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'a gönderilecek, oradan bir gemiye yüklendikten sonra Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ye aktarýlacak. Diðer gemi ise Hürremþah limanýndan yola çýkacak.

Ben-Yehuda, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'in elinde Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. gemilerinin silah taþýdýðýna dair bir istihbarat olmamakla birlikte, donanmanýn gemide provokatörler olduðunu varsayacaðýný söyledi.

"PROVOKATÖRLERÝN VARLIÐINA ÝNANIYORUZ"

"Bu yeni filolara katýlmayý düþünen insani yardým aktivistlerine kararlarýný ciddi ciddi gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum çünkü gemide kim olduðunu bilemezler" diyen Ben-Yehuda, provokasyona ve Mavi Marmara'da yaþananlarýn tekrarlanmasýna neden olacak gruplarýn gemide olduðuna inandýklarýný söyledi.

Röportajda Ben-Yehuda, donanma komandolarýnýn iki hafta önce Mavi Marmara'ya düzenlediði baskýný da savundu. 31 Mayýs'ta yaþanan baskýnda dokuz kiþi hayatýný kaybetmiþti. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. yetkilileri ölenlerin tamamýnýn kiralýk militanlar olduðunu iddia ediyor.

Ben-Yehuda, "Gemideki onlarca insanýn bölgeden ve dünyanýn her yerinden terör örgütleriyle baðlantýlý olduðuna dair artan iþaretler ve kanýtlar" diyen Ben-Yehuda, bu insanlarýn bazýlarýný geçmiþte karýþtýklarý olaylardan tanýdýklarýný iddia etti.

Ben-Yehuda, ölen dokuz yolcunun tamamýnýn Türk olduðunu ve Þayetet 13 isimli komando grubuna saldýrdýklarýný da söyledi. Amiral, operasyonun sonuçlarýnýn donanmanýn öngördüðü gibi olmadýðýný ifade etti.

Donanma askerlerinin hafif bir direniþ beklediklerini ancak bir terörist grubuyla karþýlaþmayý ummadýklarýný belirten Ben-Yehuda, son tahlilde operasyonun baþarýlý görülebileceðini de dile getirdi.

"HÝÇBÝR MASUM ÖLMEDÝ"

Ben-Yehuda, "Hiçbir masum ölmedi, sadece teröristler. Teröristlerin kuþattýðý bir binaya gider ve teröristleri öldürürseniz bu bir baþarýdýr" dedi.

Buna ek olarak Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. haber ajanslarý Pazartesi günü, üç Ýranlý parlamenterin Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. üzerinden Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ye gitmeyi planladýðýný duyurdu. Milletvekili Mahmud Ahmedi Bigaþ'nin Meclis'in iki üyesiyle birlikte bu hafta Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. üzerinden Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ye gideceðini söyledi.

Bigaþ, 290 sandalyeli parlamentodan 200 milletvekilinin ziyarette bulunmak istediðini ancak sadece üç kiþinin gideceðini belirtti. Ýranlý milletvekili Mýsýrlýlarýn Refah sýnýr kapýsýndan geçiþe sýcak baktýðýný, 70 milletvekilinin Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'dan vize aldýðýný dile getirdi.

DAHA ÖNCEKÝ KARÞILAÞMA KRÝZ YARATMIÞTI

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'de geçtiðimiz yýl Ocak ayýnda Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ye 70 kilometre kala bir Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. savaþ gemisi, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ye yardým malzemesi taþýyan bir Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. gemisini durdurarak, gemiden bölgeyi terk etmesini istemiþti. Gemi daha sonra rotasýný Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'a çevirmiþ. Ancak Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , geminin yardým malzemelerini indirmesine izin vermemiþti. Bunun üzerine Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'le barýþ anlaþmasý olan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'a protesto notasý vermiþti. 44 dakika önce.