Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: iran'da turkler ayakta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart iran'da turkler ayakta

Iran'da 2 hafta once iran adli bir gazetede cikan bir karikator sononda ve turkler tarfindan kendilerine ihanet sayilan bu karikator iranin turk kentlerini harekete gecirmis.
    ozelikle oromiyeh ve tabriz kentlerinde millet sokaklara dosup bu hareketi protesto ederk gazete ve televisionun binalarini yakdilar.
    bu hareketler polis ise girmesiyle tam bir savas meydanina dondu ve polisler
    milleti hic acimadan agir bir sekilde vorup oldurup ve yaraladilar.
    iste bir kac resim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kaderin değil ABD nin bir oyununa benziyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah allah neler oluyor dunyada ya organ mafyası biryandan iranda yapılanlar bir yandan olacak iş degil
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah sonumuzu hayretsin. En kritik noktadayız. Etrafımızdakiler sırasıyla kaynatılıyor.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu gidişat pek iyi görünmüyor. Kabak bizim başımıza patlamaz inşallah..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizle ilgilendirilemeyecek hiç bir şey yok. Hepsi bizle ilgili. Merak ediyorum başka sekiz komşusu olan ve komşuların hepsi problemli olan ülke varmı.
    Zor bir yerdeyiz. Amerika sırayla kaşıyor. Bizdede kaşınmalar hemen başlıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar size katılıyorum. Bu Amerikanın bir oyunudur. Anlamak için kain olmaya gerek yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Irak'ta nükleer silah var demişlerdi. İşgal ettiler ama hiç bir şey bulamadıklarını itiraf ettiler. Aynisini İrana yapmaya çalışıyorlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar sizlere katılıyorum elbete onlarin isleridir.ama bu dunya yap gor dunyasidir.siz kardeslerimi aydinlatmak icin yaziyorum.uckurusluk manfat icin azerbaycan ermeni savasinda ermenistan kapisini acip ermeniye silah yiyecek en onemlisi petrol sattilar.hem rusyaya ve batiya en onemlisi fransaya hizmet ettiler simdi soykirim meselesi gorusuluyor ya.ben lacin susa kelbecerde yapilan katliamlari unutamiyorum??YA SIZLER..........

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri