REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 11919 v 24444 frekansından trt 1 ve trt 3 çıkmıyor. yardım lütfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 11919 v 24444 frekansından trt 1 ve trt 3 çıkmıyor. yardım lütfen

cihazımda tarattığım zaman 11919 v 24444 frekansından trt 1 ve trt 3 çıkmıyor. bilgisi olup paylaşan olursa çok sevinirim. dünya kupasını seyredemiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı silo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazımda tarattığım zaman 11919 v 24444 frekansından trt 1 ve trt 3 çıkmıyor. bilgisi olup paylaşan olursa çok sevinirim. dünya kupasını seyredemiyorum.
    arkadaşim kanal aramayı tümü yap senin fta dır ondan çıkmıyodur o kanallar şifereli gözüküyo ondan:45:
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaptım olmuyor ıkı tane cıhaz var ıkısınde aynı bırı yumatu x serısı trt yAYINnı buluyor ama menuden cıkınca 1 2 3 yok trt turk trt belgesel var hayalı var gozukuyo dıgerlerı bı tanede almanyadan gelme dıgıtal 500 var ondada tarattırıyotum trt turk belgesel cıkıyo yıne 1 2 3 yok acayıp tuhaf bı durumla karsı karsıyayım yardımlarınızı beklıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaptım olmuyor ıkı tane cıhaz var ıkısınde aynı bırı yumatu x serısı trt yAYINnı buluyor ama menuden cıkınca 1 2 3 yok trt turk trt belgesel var hayalı var gozukuyo dıgerlerı bı tanede almanyadan gelme dıgıtal 500 var ondada tarattırıyotum trt turk belgesel cıkıyo yıne 1 2 3 yok acayıp tuhaf bı durumla karsı karsıyayım yardımlarınızı beklıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım birde şifreli olarak tarat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı silo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cıhazının kanal kapasıtesı dolmus olabılır ıstersen cıhazını bır resetle yenıden kanal taraması yap

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bende hıc boyle bır sorun olmadı hıc bırsey yapmadım bıle dırek actı ve gosterdı kanlları bu uydu alıcıları tuhaf ya ben bırsey anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya git yeni bir cihaz al en iyisi sen ugraşma hiç
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi alman cıhazı dıgıtal 500 hıc bulmuyor anladım ama yumatu x serısı bulu3yor kaydedıyor ama kanal lıstesınde trt1 trt3 yok dıgerlerı var acayıp tuhaf bısey ya

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri