Yatakta Baþtan Çýkarma Rehberi
Yatakta baþtan çýkarma rehberi
Birkaç saniye içinde ortamý ýsýtmak mý istiyorsunuz? Ya da sevgilinizi yavaþ yavaþ havaya sokmak mý? Her þey sizin elinizde. Ýþte çeþitli zaman dilimleri için baþtan çýkarma rehberi.
Sevgilinizi 30 saniye içinde kýþkýrtmak istiyorsanýz, bunu onun en beklemediði zamanda yapmak durumundasýnýz. Ýçgüdülerine hitap edin ki o da refleks olarak cevap versin.
Çýplak gerçekler
Þimdiye kadar en az bin kere aksesuarlar hakkýnda konuþulduðunu duymuþsunuzdur. Ama hiç denememiþsinizdir öyle deðil mi? Mumlar, yüksek topuklu ayakkabýlar, parlayan bir ten, kýpkýrmýzý bir aðýz, göbek deliðine kadar sarkan bir kolye? Onun karþýsýna çýkýþýnýzý planlayýn. Kapýyý ilk önce ufak bir parça açýn, sonra geri çekilin ve sonuna kadar açýn. Duvara yaslanýn, tek eliniz kolyeyle oynarken aðzýnýzdan tek bir kelime çýksýn: ?Ge!!?
Laga luga yapmadan
Ona ne istediðinizi net bir þekilde söyleyin: Onu istiyorsunuz, hem de þimdi! Arabada, ev kapýsýnýn hemen önünde, merdivenlerde, asansörde vs. ?Acaba?, ?keþke?, ?sence?? gibi ifadeler kullanmaktan kaçýnýn. Bir cümlede tüm arzunuzu ifade edin: Þehvet, cesaret, vaat? Yalýnlýk buradaki baþtan çýkarýcý kuvvet! ?Al beni þimdi!?, ?Seni hissetmek istiyorum!? cümleleri sayesinde sevgilinizin/eþinizin dizlerinin baðýný çözebilirsiniz.
Öpücüðün cazibesi
30 saniyelik bir öpücükle partnerinizi baþtan çýkarmak mý istiyorsunuz? Bunun en kolay yolu öpücük sýrasýnda onu kendinize doðru çekmenizden geçer. Bir elle ensesindeki saçlarý okþayýn, diðer elinizle kemerini tutun, bu sýrada kendinizi biraz geri çekin ama öpmeye devam edin. Vücudunda oluþan hormon kokteylinin sinyallerine daha fazla karþý koyamayacak.
Yardým bahanesi
Ýçindeki koruyucu güdüleri harekete geçirin. Elbisenizin fermuarýný kapatacaðý sýrada altýnýzda baþka bir þey olmadýðýný görmesini saðlayýn. Kolye takmanýza yardým etmesini isteyin, kolyeyi taktýktan sonra ikinci bir isteðiniz daha olduðunu söyleyip ensenizi gösterin ve ?ýsýr beni!? deyin.
Nefes taktiði
Bu taktiði aynada kendiniz de test edebilirsiniz. Gözlerinizin içine bakarken, burnunuzdan nefes alýn ve hafif aralýk duran aðzýnýzdan nefesinizi verin. Bakýþýnýzdaki yoðunluðu fark ettiniz mi? Bu bakýþýn kullanýmý için en iyi 30 saniyelik zaman ?Yapalým mý? Yapmayalým mý?? sorusuna cevap aradýðýnýz sýradadýr.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri