**** Ve Kadýnlar Üzerine Sözler
* Kadýnlarýn **** istediklerinde takýndýklarý ?o ifade?yi bilir misiniz ?
Ben de bilmem? Steve Martin
* **** yapmak biriç oynamak gibidir. Ýyi bir eþiniz yoksa, iyi bir eliniz olmalýdýr. Woody Allen
* Cinsel uyarýlmayý arttýran bir çok mekanik gereç var, özellikle kadýnlar için. Bunlarýn içinde baþý çeken Mercedes-Benz 380SL. Lynn Lavner
* 90?ýnda **** bir halat parçasý ile bilardo oynamak gibidir. Camille Paglia
* **** yeniden doðmak için 9 nedenden biridir. Öteki sekizi önemsizdir. George Burns
* Kadýnlar yalandan orgazm olabilirler. Ancak erkekler bütün bir iliþkiyi yalandan yaþayabilirler. Sharon Stone
* Hockey beyazlarýn sporudur. Basketball zencilerin sporudur. Golf ise zenci p?..nk kýlýðýna girmiþ beyazlarýn sporudur. Tiðer Woods
* Annem hiçbir zaman bana ?o?.u çocuðu? demesinin anlamýný düþünmedi. Jack Nicholson
* Clinton yalan söylemiþtir. Erkek nereye park ettiðini veya nerde yaþadýðýný unutabilir ama ne kadar kötü olursa olsun oral seksi asla unutmaz.? Barbara Bush (Eski ABD First Lady?sý)
* A, evet, boþanmak; yani eski latince anlamýyla bir adamýn cüzdanýnýn içinden organlarýný kopartmak? Robin Williams
* Kadýnlar **** için bir neden ararlar, erkekler ise bir yer. Billy Crystal
* Bir ankete göre kadýnlar erkeklerin önünde soyunurken, baþka kadýnlarýn önünde soyunmaktan daha çok rahat ediyorlarmýs. Diyorlarmýþ ki kadýnlar yargýlýyorlar, oysa erkekler minnet duyuyorlar? Robert De Niro
* Yeni bir týbbi sorun varmýþ. Doktorlar erkeklerin lateks kondomlardan alerjik durumlarla karþýlaþtýklarýný bildiriyorlarmýs. Bunlarýn ciddi þiþmelere neden olduðunu söylüyorlarmýs. E, sorun ne ki? Dustin Hoffman
* Erkek dergilerinde çok az tavsiye bulunur, çunki erkekler þöyle düþünürler; ben ne yaptýðýmý biliyorum, sen bana çýplak resimleri göster yeter.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri