**** Ve Kadýnlar Üzerine Sözler

* Kadýnlarýn **** istediklerinde takýndýklarý ?o ifade?yi bilir misiniz ?

Ben de bilmem? Steve Martin

* **** yapmak biriç oynamak gibidir. Ýyi bir eþiniz yoksa, iyi bir eliniz olmalýdýr. Woody Allen

* Cinsel uyarýlmayý arttýran bir çok mekanik gereç var, özellikle kadýnlar için. Bunlarýn içinde baþý çeken Mercedes-Benz 380SL. Lynn Lavner

* 90?ýnda **** bir halat parçasý ile bilardo oynamak gibidir. Camille Paglia

* **** yeniden doðmak için 9 nedenden biridir. Öteki sekizi önemsizdir. George Burns

* Kadýnlar yalandan orgazm olabilirler. Ancak erkekler bütün bir iliþkiyi yalandan yaþayabilirler. Sharon Stone

* Hockey beyazlarýn sporudur. Basketball zencilerin sporudur. Golf ise zenci p?..nk kýlýðýna girmiþ beyazlarýn sporudur. Tiðer Woods

* Annem hiçbir zaman bana ?o?.u çocuðu? demesinin anlamýný düþünmedi. Jack Nicholson

* Clinton yalan söylemiþtir. Erkek nereye park ettiðini veya nerde yaþadýðýný unutabilir ama ne kadar kötü olursa olsun oral seksi asla unutmaz.? Barbara Bush (Eski ABD First Lady?sý)

* A, evet, boþanmak; yani eski latince anlamýyla bir adamýn cüzdanýnýn içinden organlarýný kopartmak? Robin Williams

* Kadýnlar **** için bir neden ararlar, erkekler ise bir yer. Billy Crystal

* Bir ankete göre kadýnlar erkeklerin önünde soyunurken, baþka kadýnlarýn önünde soyunmaktan daha çok rahat ediyorlarmýs. Diyorlarmýþ ki kadýnlar yargýlýyorlar, oysa erkekler minnet duyuyorlar? Robert De Niro

* Yeni bir týbbi sorun varmýþ. Doktorlar erkeklerin lateks kondomlardan alerjik durumlarla karþýlaþtýklarýný bildiriyorlarmýs. Bunlarýn ciddi þiþmelere neden olduðunu söylüyorlarmýs. E, sorun ne ki? Dustin Hoffman

* Erkek dergilerinde çok az tavsiye bulunur, çunki erkekler þöyle düþünürler; ben ne yaptýðýmý biliyorum, sen bana çýplak resimleri göster yeter.