Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Bir Kıza, Akrabası Olan 6 Korucu Tecavüz Etti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o bölgede olan hiçbir olay beni şaşırtmaz artık.hatırlasanıza 3 yaşındaki çocuğun başına gelenleri..
    ya dernek bşk yardımcısına ne demeli olayı gitmiş koruculuk sistemine bağlamış.yuh diyorum başka da ne deyim bilmiyorum.sizin ve sizin gibilerin yatacak yeriniz yok.
    Konu airman06 tarafından (17-06-2010 Saat 10:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelime hatası

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alper3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bakalım ne ceza verecekler
    gerekli cezayı vermedikleri için oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

babamınn bır sozu var( bunları altından elmastan bır saraya yerlestır bunlar yınede gozlerı doymaz )der bunlar ınsan olamaz ya ıcınde bırazcık allah korkusu olan bır ınsan bunu yapmaz ya.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı AYFLY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    babamınn bır sozu var( bunları altından elmastan bır saraya yerlestır bunlar yınede gozlerı doymaz )der bunlar ınsan olamaz ya ıcınde bırazcık allah korkusu olan bır ınsan bunu yapmaz ya.
    arkadaşlar bu korucuların hepsi cahil ben 2009 da hakkari çukurcada operarsyona giderken korucularıda yanımıza alıyoruz ki onlar yolu daha iyi biliyo diye adamlar hep aralarında kürtçe konuşuyo onlarla gidiyoz ama tırsıyo yani neyle karşılaşıcamızı bilmiyoruz adamlar bizi tuzağa düşürücek ne yapıcak bilmiyoruz devilprv:

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri