Beþiktaþ Kulübü, Alman teknik direktör Bernd Schuster ile 1 yýllýk sözleþme imzalarken, imza töreninde kulüp baþkaný Yýldýrým Demirören, yine basýna yüklendi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleþtirilen imza töreninde, eski teknik direktörleri Mustafa Denizli'ye teþekkür ederek sözlerine baþlayan Demirören, “Tekrar Mustafa Denizli'ye teþekkür ediyoruz. Bize iki þampiyonluk yaþattý. Bu sezon da baþarýlý þekilde devam etti. Güzel bir takým býrakarak, saðlýðý nedeniyle ayrýldý. Yeni hocanýn iþi kolay deðil. Baþarýlý hocanýn arkasýndan daha büyük baþarýlarý hedefleyerek geldi. Beþiktaþ'ýn büyüklüðünü de bu gösteriyor” dedi.
Beþiktaþ'ýn büyüklüðüne dikkati çeken Yýldýrým Demirören, “Bir hafta içinde dünyanýn önde gelen hocalarýyla görüþüp, þartlarý, karakteri ve altyapýya verdiði önemden dolayý Schuster ile anlaþtýk. Beþiktaþ'ýn büyüklüðünü Beþiktaþ'ýn tarihi gösterir. Beþiktaþýmýzýn büyüklüðünü plazalar gösterir. Taraftarlarýmýzýn, hocalarýmýzýn ve takýmýmýzýn arkasýnda durup desteklemelerini rica ediyoruz” diye konuþtu.
YÝNE BASINA YÜKLENDÝ
Baþkan Demirören, bu sözlerinin ardýndan yine medyaya yüklendi. Demirören, þunlarý söyledi:
“Denizli'ye 'Çýk yalan söyle. Sen Türkiye'de yaþamayacaksýn, Türk futbolunun içinde deðilsin. Bir daha burada olmayacaksýn. Çýk, de ki (ben hastayým de) dedim. Mete Düren'e de 'Kariyerini etkilemezse sen de yalan söyle' dedim. O da kariyerin önemli olmadýðýný belirterek, yalan söyledi. Türkiye'nin en büyük hastane grubuna dedim ki 'Hocamýzýn tomografisini çekeceðiz. Lütfen boyayýn', damarýnda kanama görülsün diye düþündük, onlar da boyamayý kabul ettiler...
Bu haberleri yakalayan basýný ve muhabirleri tebrik ediyorum. Çok büyük haber yakaladýlar. Çünkü bunlarýn hepsi gerçekti. Schuster'e de burada doðrularýn sevilmediðini, çýkýp bir ay önce konuþtuðumuzu söylemesini istedik. O da bunu söyledi. Tekrar kendisine teþekkür ediyorum. Yeni hocamýz hayýrlý olsun.”

Teþekkur:
Beðeni:
Beþiktaþ Kulübü, Alman teknik direktör Bernd Schuster ile 1 yýllýk sözleþme imzalarken, imza töreninde kulüp baþkaný Yýldýrým Demirören, yine basýna yüklendi.
Alýntý

Yer imleri