Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Foruma Yeni Katıldım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Foruma Yeni Katıldım...

Foruma yeni katıldım.Güzel bir foruma benziyor.Zaman zaman uğrarım.Yaşımı soracak olursanız 14.Ama bu sizi çocuk diye düşündürmesin.Forum kurallarına uyarım,forum konusunda fazlasıyla deneyimim var.Umarım beni aranızda kabul edersiniz.

İyi Forumlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle nick olmaz nikini degiştirdim forum bile seni algılamıyor nereden buluyorsunuz bu şekil karakterli yazıları entresan dogrusu
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Böyle nick olmaz nikini degiştirdim forum bile seni algılamıyor nereden buluyorsunuz bu şekil karakterli yazıları entresan dogrusu
    Klavyedeki gizli karakterleri kullanarak yoğun çabalar sonucu adam orjinal nick yapmış işte usta oldu mu ya şimdi.Sen ne yaptın gittin adamın orjinal nıckını bozdun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoşbulduk

Nicki ben yarattım.Yabancı işaret kabul eden her sitede bu nickini kullanırım.İlginç bir nick.

O şekillerde Rus Albesi Harfleri bazıları da charmaptan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cemkrc96 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hoşbulduk

Nicki ben yarattım.Yabancı işaret kabul eden her sitede bu nickini kullanırım.İlginç bir nick.

O şekillerde Rus Albesi Harfleri bazıları da charmaptan
    O Nick senin eserin olmuş olabilir forum sisteminin seni misafir şekilde algılaması,uye profilin görüntülenememesi bu sonucu yani nick degişimini dogurmuştur
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

gm 11000 seri softcam tnt2 depodan aldım leodere uymuyor ne yapabiliriz bu konuda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı skörtıl Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gm 11000 seri softcam tnt2 depodan aldım leodere uymuyor ne yapabiliriz bu konuda
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    verilen linkten cihazına uygun bölümü inceleyin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim aradığım bilgileri tavsiye ettiğin bölümde bulamam aradıklarım yok orda
    Konu skörtıl tarafından (13-06-2010 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu linkte loadare indirip deneyin yine olmazsa yanlış softcam indirmişsinizidr.. forumda güncel softcamı indirip yükleyebilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

indirdiğim yeni softcam bu yükleme leoderle denemiştim
    ama olmadı
    genede bana bilgi verdiğin için sağol
    Konu skörtıl tarafından (15-06-2010 Saat 02:45 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri