Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: arkadaşlar kavruluyoruuuz burada!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart arkadaşlar kavruluyoruuuz burada!

İzmir'de sıcaklık gölgede 40, güneşte 55 derece

Turan GÜLTEKİN/İZMİR, (DHA)

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları tüm yurdu etkisi altına alırken, bugün İzmir'de termometreler gölgede 40, güneşte 55 dereceyi gösterdi.

Bugün ölçülen en yüksek sıcaklığın 40 derece olduğunu belirten Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, bunun 1938 ile 2005 yılları arasındaki ağustos ayı ortalamasından 6 derece daha fazla olduğunu belirtti. Öte yandan İzmir'de güneşteki termometreler 55 dereceyi gösterdi.
    AQUACITY REKOR KIRDI
    Sıcaktan bunalan kent merkezindeki İzmirlilerin bir kısmı körfez kenarındaki gölge alanlarda serinlemeye çalışırken, bir kısmı da soluğu şehrin içindeki tek su parkı olan Aquacity’de aldı. Su parkı 2 bin kişi ile rekor kırdı. Şarkıcı Demet Akalın, Aquacity’de düzenlenen ‘Aquaparty’e katıldı. Havuzda serinlemeye çalışanları yaklaşık yarım saat boyunca şarkılarıyla eğlendirmeye çalışan Akalın, 40 dereceye varan sıcaklıktan şikayet etti. Akalan'ın konserinin ardından sıcaktan bunalan vatandaşlar dalga havuzu ve kaydıraklarda serinlemeye çalıştı allah korusun ya!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH kolaylık versin.Çok şükür İstanbul bugün rüzgarlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet, son bi kaç gundur bunaltan sıcaklıklar iyice çıktı.
    dun ve bugun istanbulda enteresan bi sıcaklık var , gök yzuune baktığımda mavi değilde boz bulanık mavi bir görüntü vardı. resmen çöl sıcakalrı geldi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az önce şirketten markete kadar gideyim dedim tansiyonum düştü hala kendime gelemedim dışarıda emin ol nefes alamıyoruz birde bende ki şu meşhur panik atağıda tetikliyor bu sıcaklar yollara bakınca sanki duman çıkıyor gibi dalgalanmalar oluyor allah yardımcımız olsun gerçekten izmirde bugün başka sıcak var!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ANTALYA HAVA DURUMU

42°C şuanda

39°CGüneşli

En Yüksek Sıcaklık : 39°C YarınArtacak
    Hissedilen Sıcaklık : 40°C YarınArtacak
    En Düşük Sıcaklık : 24°C YarınArtacak
    Çiy Noktası : 15°C

Nem Oranı : %25
    Basınç : 1006mb
    Rüzgar : 12 Km/s
    Kuzeybatı
    Konu zekı62 tarafından (17-06-2010 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İzmir'de sıcaklık gölgede 40, güneşte 55 derece

Turan GÜLTEKİN/İZMİR, (DHA)

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları tüm yurdu etkisi altına alırken, bugün İzmir'de termometreler gölgede 40, güneşte 55 dereceyi gösterdi.

Bugün ölçülen en yüksek sıcaklığın 40 derece olduğunu belirten Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, bunun 1938 ile 2005 yılları arasındaki ağustos ayı ortalamasından 6 derece daha fazla olduğunu belirtti. Öte yandan İzmir'de güneşteki termometreler 55 dereceyi gösterdi.
    AQUACITY REKOR KIRDI
    Sıcaktan bunalan kent merkezindeki İzmirlilerin bir kısmı körfez kenarındaki gölge alanlarda serinlemeye çalışırken, bir kısmı da soluğu şehrin içindeki tek su parkı olan Aquacity’de aldı. Su parkı 2 bin kişi ile rekor kırdı. Şarkıcı Demet Akalın, Aquacity’de düzenlenen ‘Aquaparty’e katıldı. Havuzda serinlemeye çalışanları yaklaşık yarım saat boyunca şarkılarıyla eğlendirmeye çalışan Akalın, 40 dereceye varan sıcaklıktan şikayet etti. Akalan'ın konserinin ardından sıcaktan bunalan vatandaşlar dalga havuzu ve kaydıraklarda serinlemeye çalıştı allah korusun ya!
    antalya daha sıcak nem fazla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bir gelip görsen

Alıntı vini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    antalya daha sıcak nem fazla
    burada hem 55 derece hemde nem var hem antalyayı hem iskenderunun nemini çok iyi biliyorum bu mevsimde ama emin ol ben bugünkü nemi ve sıcağı bu yaşıma kadar görmedim emin ol 2dk dışarı markete çıktım dönerken başım dönmeye başladı terden ve nemden sırılsıklam oldum valla ne yalan söyleyeyim herhalde beyin kanaması geçiriyorum dedim!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar allah yardımcınız olsun arkadasın dedıgı gıbı bugun ıstanbul ruzgarlı bıraz.bız bıraz sanslıyız galıba bugun.kım bılır temmuzda nasıl olur.ınsallah yagmur yagarda buraz rahatlarız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

al bendende o kadar hava nemsiz ama çok sıcak kavurucu şekilde
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adana çok mufarklı sanki aynen sizin oralar gibi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri