REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
12 sonuçtan 11 ile 12 arası

Konu: Kurtlar Vadisi Komik Resimler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkcede no var mi ? Adamlar beni temsil etmiyor alt tarafi bir dizi. Her dakkada bir insan ölüyor bu gidisle dizide ölmeyen oyuncu kalmiyacak

Hep göz boyama..

) Kisisel görüsümdür; Kurtlar vadisini ben begenmiyorum.. Emegine saglik resimler icin süper olmus.. Devlet icinde devlet olmaz. Ülkenin güvenlik gücleri,polisi var ül***i savunmak icin bir sistem kurmuslar mafyalarla mi savasiyor yoksa ülkenin sorunlari ile mi ?

insanlarin kafalarini karistirmak ve paranoyak bir yasam sürmesini sagliyorlar. Onlara üzenen bazilari cok kötü isler yapiyor. isin eglencesine bakcan. Bu diziden milyonlarca para kazaniyorlar tabi bizi ilgilendirmez ama insanlarin cok önem verdigi degerleri kullaniyorlar. Reyting icin her sey mübahtir..

neyse.. paylasima devam...
    Konu melkem tarafından (21-08-2010 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı melkem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türkcede no var mi ? Adamlar beni temsil etmiyor alt tarafi bir dizi. Her dakkada bir insan ölüyor bu gidisle dizide ölmeyen oyuncu kalmiyacak

Hep göz boyama..

) Kisisel görüsümdür; Kurtlar vadisini ben begenmiyorum.. Emegine saglik resimler icin süper olmus.. Devlet icinde devlet olmaz. Ülkenin güvenlik gücleri,polisi var ül***i savunmak icin bir sistem kurmuslar mafyalarla mi savasiyor yoksa ülkenin sorunlari ile mi ?

insanlarin kafalarini karistirmak ve paranoyak bir yasam sürmesini sagliyorlar. Onlara üzenen bazilari cok kötü isler yapiyor. isin eglencesine bakcan. Bu diziden milyonlarca para kazaniyorlar tabi bizi ilgilendirmez ama insanlarin cok önem verdigi degerleri kullaniyorlar. Reyting icin her sey mübahtir..

neyse.. paylasima devam...
    bu ülkede gercek olayları ve yaşananları canlandırıyor para kazanıyormuş kazansın hak ediyormuş demekki, sende oyunçu ol sende kazan benim hoşuma gitmedi okadar!!!ondan başka dizide tanımam
    Konu muslum-baba tarafından (21-08-2010 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri