Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Airtes modem Dreambox uyþmazlýðý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Airtes modem Dreambox uyþmazlýðý

Arkadaþlar airtes RT111 - 4 port modemle dreambox arasýnda baðlantý kuramadým modem normal çalýþýyor gözüküyor nete baðlanýyorm fakar birtürlü dreamboxla iletiþim saðlýyamadým ip'leri manuel girdim dreame o da olmadý :49:nerede hata yapýyorum acaba..???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dreambox un eternetýnde bir problem olabilir yada adptörde sorun olabilir dreamýn adaptorunu bir deðiþtirin sorun düzelebilir. Birde aradaki kabloyu deðiþtirin ondanda olabilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dreambox un eternetýnde bir problem olabilir yada adptörde sorun olabilir dreamýn adaptorunu bir deðiþtirin sorun düzelebilir. Birde aradaki kabloyu deðiþtirin ondanda olabilir.
    Ýyide Volkan kardeþim baþka modem baðlýyorum sorun yok elimde combo modem vardý tek çýkýþlý onu denedim hemen auto ip aldý dream benim tuhafýma giden internete baðlanýrken sorun yok Airtesde..??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunun adý dream ve dedýðýmýn arkasýndayým deðiþik bir dream adaptörü ile sorun düzelebilir yada baska kablo ile. yada þöle yap sýra ile ikisinden birini fiþten cek ilk birini aç daha sonra diðerini bu þekilde görebilir. bunu sýra ile deneyerek yap.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler ilgin için dediklerini yapacaðým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hilmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    teþekkürler ilgin için dediklerini yapacaðým
    Birde modemi resetle yeniden kur bendede airties var sorun olursa böyle yapýyorum
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende airties rt 205 hiç bir ayar yapmýyorum (kablolu)kendiligin ip adresi alýyor...usta

192.168.2.1 adresine girip yerel ag baglantýsýndan ip adreslerine bakabilirisn...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Birde modemi resetle yeniden kur bendede airties var sorun olursa böyle yapýyorum
    Resetledim üstadým ilk baþta yaptým o iþi ama olmadý dediðim gibi nete baðlantýda sorun yok zati birde Volkan arkadaþýmýzýn dediklerini deniyeceðim..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla baktým olacak gibi deðil bende komple dreami deðiþtirdim siyah kasalardan aldým baðladým sorun çözüldü sonuçta Volkan kardeþ sen haklýymýþsýn dream bu..!!:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri