Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: ''Sanalika'' Oyunu Hakkýnda Gerçekler(Bakýn)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ''Sanalika'' Oyunu Hakkýnda Gerçekler(Bakýn)

Bilindik üzere internette bir çok site,oyun var.Ve çoðu güveli deðilller.Ýþte Örnek verecek olursam ''Sanalika''.

Yaþadýðým olayý size doðru,dürüst olduðu þekilde anlatacaðým.2 gün önce sanalika oyunun 13-17 yaþ arasý Kintor adasýnda balýk tutma görevin yapýyordum. sýrada bir oyuncu gördüm.Yaþý 17 yazýyordu.Ve Türkiye'ye aðýr aðýr küfür ediyordu.PKKya desteðe yönelik sloganlar atýyordu.Türkçeyide düzgün kullanýyordu.Öncellikle ben ve çevremdeki oyuncular þikayet etttik.Sonra bir kaç oyuncu küfür ettiler.Oynayanlar bilir saatlerce küfür et ban yemezsin.Onlar eder etmez oyundan atýlýp yan hesaplarýyla geldiler.180 dakika(3saat) boyuna ceza yediklerini belirttiler.Bende sadace ''Seni Hain'' dedim ve oyundan atýlarak 180 dakika ceza yedim.Yan hesapla geldiðimd o kiþiye hakaret,küfür herkez oyundan atýlýyordu.Zaten boþ bir mekanda 7-8 kiþi vardý.Adam hala aðýr aðýr küfürleri,sloganlar devam etti.

Ve anlýþýlýr þey þu.Bu oyunun kelme fitrsi var.O kelimeleri kullanýnca ban yeniliyor.Ama hemencecik deðil.Saatlerce küfür edip oyunda duran var.Benim tek ''hain'' dememle banlanmam imkansýz birþey.Diðer oyuncularda ayný þekilde.Adamýn ettiði sözlre karþý onun ban yemesi gerekird.Bu rada bir tuhafýk olduðu kesindi.

Sonra dünde ayný þekilde ayný adamý gördüm.Sözlerini neredeyse saatlarca þikayet ettim.Hiç birþey olmadý!!!.Diðer oyuncular ona karþý sözler deyince onlar nasýl banlandýlar.Böyle birþey imkansýz.Belli ki burada bir tuhaflýk vardý.Dediðim gibi.

Sonra yin ayný kiþiyi gördüm.Zamar adasýnda balýk tutuyordum.Ve artýk ban yicem kesindir diye.Türkçeyi bozup ''emoca+sayýlarla'' konuþmaya baþladým.Ve adama hakaret ettim ''ShéN1 K0PhéK'' aynen þu þekilde.Yine ban yedim.3 saat boyunca.

[u]PKK yandaþý Türkiye'ye küfür eden kiþi.Halan yapmaya devam etti.Nasýl oluyorsa karþý çýkanlar 3 saat ban yedi.Tek açýklamasý sanalika kelime firtlesini orada kullanýlmýyor bir sanalika çalýþaný o kiþiyi koruyordu.Bu da sanalikaýn PKK'Ya baðlý olduðunu düþünmeye itti beni...

Bu konudaki düþünceniz ne.Sizde þüphem gerçek mi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Böyle bir durumda þüphelenmemek enayilik olur safdillik olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sonunda ayný fikirde olan birisi çýktý.Kimbilir binlerce oyuncunun defalarca oyuna yatýrdýðý para PKKya gitmiþtir.Çok kötü bir durum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kimse oynamasýn bu oyunu o zaman destek olmalayým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Doðru ama engellemek imkansýz.Anca kapanmasý ya da bu gerçeðin bilinmesi lazým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

diðer sitelerdede alýntý yaparak yayýnlanmasýný saðlýyarak oynayan herkezi bilgilendirmek lazým þerefsizlerin çocuk oyunlarýna kadar düþtüklerini haberdar etmek lazým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ievsan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    diðer sitelerdede alýntý yaparak yayýnlanmasýný saðlýyarak oynayan herkezi bilgilendirmek lazým þerefsizlerin çocuk oyunlarýna kadar düþtüklerini haberdar etmek lazým.
    Alýntý yaparak diðer sitelerde haberi daðýtabilirsiniz.

Bu olay bizzat benim baþýma geldi.Aktif ve çocuk sitelerinde paylaþarak çevreyi bilinçlendirmek istiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri