REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Atlanta hd box harika ötesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir cıhaz,üç haftadır kullanıyorum memmunum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

arkadaşlar size güzel bir haberim var şimdi formumuz için eyluluydu dan çağlar bey le görüştüm ve sitemizden gelen arkdaşlara gereken bütün güzellikler ve indirmler uygulanacakmış benden size sölemsi unutmadan size tel nosu verem supersatforumnunda ayrıcalığı olsun bence...tel :0212 245 23 33

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar makineyi gecen hafta aldim.. EYLUL UYDU yu aradim verilen numaradan ve arkadaslar baya yardimci oldular alirken ve kurulumda. sagolsunlar.. Tam anlami ilen mukkemmel bir makine.. Görüntü kalitesi bir harika.. TRT HD ve DS HD Super bu makinede.. Dunya Kupasi seyretmek daha bi zevkli oldu artik.. Diger paylasimdan aldigim HD ve SD yayinlarda super otesi.. Iyiki almisim diyorum bu makineyi.. EYLUL UYDU ya sonsuz tsklerimi sunuyorum.. ve bu makineyi herkeze tavsiye ediyorum...

Saygilar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eylul uyduya gıttım cıhaz hakkında bılgı aldım sagolsun ılgılı alakalı davrandılar.Cihaz hakkında bılgı aldım en onemlısıde dreamboxtakı ısınma sorunu bu cıhazda yok gıbı bırsey kasası alümınyum oldugundan ısınma yapmıyor acılıs ve kanal gecıslerı hızlı bekleme yapmıyor modul yuklenebılıyor menusu basıt ve kullanıslı zorluk cıkarmıyor.Valla ne yalan soylıyım ben begendım dreambox alıcaktım vazgectım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede en güzelini yapmışsın atlanta alın derim herzamn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dm 800 hd üstüne tanımam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla dostum dm800 bence biraz hantal bir cihaz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu ürün internet bağlantısız olmuyor mu? 3g vınn la internet olsa olmaz mı? ayrıca bütün kanalları alıyor mu lig tv filan?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese selam,

ben atlanta hdbox kullanmaya yeni başlayacağım. internet bağlantı hızımı 1mps olarak yaptırsam sorun yaşarmıyım? ttnet yerine uydunet firmasından almayı düşünüyorum, çünkü boşyere sabit telefon ücreti vermek istemiyorum.

hız çok önemlimidir bu şifreli kanalları izlemek için?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mükemmel Cihaz
    Konu Efe Takmaz tarafından (06-05-2011 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri