Merhaba
Ben foruma yeni katıldım.
Atlanta HD BOX aldım.Almadan önce baya araştırdım forumlarda.Sonra İzmir bayisine gittim yerindede gördüm cihazı,inceledim aldım. Almadan önce forumlara üyeliğim yoktu.Birkaç yıldır meraktan arada bir bakıyordum.Cihazımı aldıktan sonra üye oldum. Arkadaşlar yazanlar yeni diyorya.Benim gibilerde var.Cihazımdan son derece memnunum. Çok forum gezdim okudum.Herkes birşeylerden şikayetçi. Ama Atlanta gerçekten süper.Hem görüntü kalitesi hem server ile performansı hemde hızı.Memnun kalmayana şaşarım.Dreambox da aldık arkadaşlara. Zaten dreambox ve atlanta cihaz dışında gerisi hikaye diyordu aldığımız karşıyaka bayisi. Vu cihazı bilmiyorum tabi bilmediğim şey hakkında yorum yapmak istemem.Ben memnunum arkadaşlar Atlantayı tavsiye ederim.

Teşekkur:
.Cihazımdan son derece memnunum. Çok forum gezdim okudum.Herkes birşeylerden şikayetçi. Ama Atlanta gerçekten süper.Hem görüntü kalitesi hem server ile performansı hemde hızı.Memnun kalmayana şaşarım.Dreambox da aldık arkadaşlara. Zaten dreambox ve atlanta cihaz dışında gerisi hikaye diyordu aldığımız karşıyaka bayisi. Vu cihazı bilmiyorum tabi bilmediğim şey hakkında yorum yapmak istemem.Ben memnunum arkadaşlar Atlantayı tavsiye ederim.
Alıntı

Yer imleri