REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Atlanta hd box harika ötesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar merhaba ben 5 kasımda aldım atlanta hd box ı 15 gün sonra arıza yaptı direk fab. ile irtibata geçtim makinamı aldığım bayi vasıtasıyla 1 günde değiştirdiler ve çok ilgilendiler.yeni makinamı 20 gündür kullanıyorum şeytan kulağına tık yok,yayınlar mükemmel.server de iyi çıktı tv ***fim yerine geldi diyebilirim.atlanta hd box ı herkeze tavsiye ederim.(reklam falan değil ben sade vatandaşım.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1.81 yazılımı cıktı arkadaşlar. SD görüntü iyileştirildi cccam performansı artırıldı. DOnma kilitlenme olayları şu ana kadar yok dıolar bakalım.

Ama bu donma vesayre konularını cok abartıolar. Ben dream kullanırken bile cihaz kıtlenebilio abuk subu işler yapabilio bunun sebebide cccam için harcanan yoğun işlemci den kaynaklanıo.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emu desteği istiyoruz ustalarımızdan.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı numbai Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emu desteği istiyoruz ustalarımızdan.....
    Artık emu devri kapandı arkadaşım çoğu yayıncı kuruluş şifreleme sistemlerini değiştirdi ve bu sistemleri emu ile kırmak çok zor üstelik çok pahalı ve zahmetli yeni trend card sharing ve bu cihaz linux olmamasına rağmen bu işi çok güzel yapıyor.Koskoca next firmasının beceremediği işi yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar bende Dreamı sattım ve yarın akşam bir terslik olmasza ATLANTA HD BOX T serisi cihazım geliyor. Artık ATLANTA nın bu forumda arkasında ben olacağım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi dayıma alıyorum bende çok merak ettim bakalım nasılmış..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar fiatı nedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm..450-500 arası olması gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peşin 400 ile 450 arası değişiyor. vadelide 500 tl yi buluyor ama bu fiyata bu kadar işi yapabilen ve stabil çalışan başka cihaz yok.

ayrıca alacak arkadaşlar yenı tuşlu modelını alsınlar bu modellerde board yenı olduğu için kilitlenme yok eski boardların bazılarında cakılma kıtlenme problemını olduğunu söyluyorlar ama firma bu konuda cok hasssas cihazlarının arkasındalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende yeni aldim bu cihazi gercekten hem hd hem sd olsun kaliteli yayin sunuyor.

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri