Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
59 sonuçtan 51 ile 59 arası

Konu: Atlanta hd box harika ötesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende bugün itibariyle Atlanta Hd Box T tuşlu model uyduya geçtim.Kanal geçişleri çok iyi yalnız bir sorum olacak özellikle kullanan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.Smart kart girişi var makinada bu giriş digitürk veya d-smart kartlarını kapsıyor mu yoksa diğer abonelikleri mi kapsıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende bugün itibariyle Atlanta Hd Box T tuşlu model uyduya geçtim.Kanal geçişleri çok iyi yalnız bir sorum olacak özellikle kullanan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.Smart kart girişi var makinada bu giriş digitürk veya d-smart kartlarını kapsıyor mu yoksa diğer abonelikleri mi kapsıyor.
    digiturk un eski kart yanı crıyptıworks kartınız varsa calışır. Dsmart kartları kendı modulunde calışıyor onuda 2 ncı modul slotuna takarsanız sıkıntı olmaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cevap yazdığın için teşekkür ederim volkan kardeş.Senin tavsiyene uydum Atlanta hd box un tuşlu modelini aldım.Cihaz canavar tek kelime ile.Ne yapalım ileride d-smart cam modül alacağım o zaman.Cidden hd kanallarda görüntü süper.Cihazı herkese tavsiye ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, herkes sadece güzel deyip geçiştirmiş. Diğerlerinden ne fazlalığı varda güzel.
    TV de seyretmek için bahsedilmiş kabaca. Benim esas öğrenmek istediğim, kayıt özelliği nasıl.
    USB Belleğe & HDD e kayıt ediyor mu, bilhassa HD (S2) kayıtları nasıl. PIP özelliği var mı.
    Bir iki marka denedim ve kayıt özelliklerinden memnun kalmadım. Bir tanesi güzeldi fakat
    1 Gb , 1 GB olarak bölüp kaydediyordu. Tek parça halinde kaç GB olarak kayıt edebiliyor.
    Tabii özellikle HD yayınları. Sitelerinde sadece " Zaman Kaymalı Kayıt " denmiş o kadar.
    Bu konuda bilgili ve denemiş arkadaşlar biz acemiler için daha aydınlatıcı konulara
    açıklık getirirse sevinir ve memnun olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende Atlanta HD Box almayı düşünüyorum ancak cihazda Rs 232 girişi olmaması ileride sorun olabilirmi örneğin cihaz çöktü usb ile kurtarma yazılım atma imkanımız olmadı çözüm bilgisayardan Rs232 üzerinden kutarma yazılımı yükleme ise ne yapacağız veya bu durumda usb to Rs232 çevirici gibi bir aparat işimize yarıyacakmı ne önerirsiniz bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben de aldığımda,forumlarda atlanta hakkında böylesi övgü dolu laflara kanarak almıştım. ama almaz olaydım..! cihaz 6 ay içinde 5 defa "welcome" çakılmasına uğradı. her hafta cihazı kargoya verip ist. servise postalıyordum. baktım olmuyor,aldığım uyducu arkadaşa üçte bir fiyatına iade edip kurtuldum..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben uzun zamandır atlanta kullanıyorum.Birçok arkadaşımada aldırdım bu cihazan .Çokta memnunum.Ip tv özelliğininde gelmesi çok iyi oldu.Maçlarıda seyredebiliyorum bu vesile ile.Ürünü alırken sıfır olduğuna ve bayisinden olmasına özen göstermek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tessekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yeksamet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tessekurler
    Bu ne şimdi? İlk mesaj, boş bir teşekkür. Kirlilikten başka bir işe yaramadı!

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri