REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Kan'daki Alkolü Sıfırlıyor (sihirli içecek)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kan'daki Alkolü Sıfırlıyor (sihirli içecek)

‘Sihirli’ içecek
    Fransa’da piyasaya sürülen ve içildiği anda kandaki alkol oranını sıfıra indiren Outox tartışma yarattı

İçildiği anda kandaki alkol oranını sıfıra düşürdüğü iddia edilen içecek, bu hafta Fransa’da piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir tartışma yarattı

Outox adlı içeceğin üreticileri, içeceği “devrimsel bir ürün” diye nitelendirirken; doktorlar, sağlık ve güvenlik kampanyacıları büyük şüpheyle yaklaştıkları bu ürünün bilimsel araştırmalarının yapılmadığını, insan sağlığı için zararlı olabileceğini, aynı zamanda insanları daha fazla alkol tüketmeye ve alkollü araç kullanmaya teşvik edeceğini belirtti.

İçeceğin “sihirli formül” diye tanımladıkları içeriğini açıklamak istemeyen Outox firmasının temsilcisiyse gereken tüm tıbbi testleri yaptıklarını ve aldıkları sonuçların kesin olduğunu söyledi. Outox firması içeceğin farklı sürümlerini Kanada ve çeşitli ülkelerde de satışa çıkardı. Fransa Sağlık Bakanlığı yetkilileri yaptıkları açıklamada, içeceğin sağlığa zararlı olduğu ispatlanmadıkça bir yasağın mümkün olmadığını belirtti.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam ayyaşlara gün doğdu bolbolda trafik kazaları olacak bu salak firma birşey yaptım diye seviniyor ama o kadar kötü bir iş yapıyorki durumun farkında bile değil!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamam ayyaşlara gün doğdu bolbolda trafik kazaları olacak bu salak firma birşey yaptım diye seviniyor ama o kadar kötü bir iş yapıyorki durumun farkında bile değil!
    tam ayyaşlara gün doğdu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne var içinde kim bilir
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende merak ettim dogrusu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Aynen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her karanlıgın bir aydın lıgı vardır
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla eger dogruysa bıraz sakıncalı bu ıcecek.bıraz degıl cok sakıncalı.boyle bıerseyı neye dayanarak uretırler anlamadım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri