REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: İran: Müdahele Olursa Karşılık Veririz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 İran: Müdahele Olursa Karşılık Veririz

İran, İsrail'in Gemilerine Müdahele Etmesi Durumunda Karşılık Vereceğini Açıkladı.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu arada, Mısır İran'ın Gazze'ye yardım götüren gemilerinin Süveyş Kanalı'ndan geçişine izin vereceğini duyurdu.

İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere yönelik yaptığı kanlı baskın sonrası Gazze'ye yardım götürme kararı alan İran gemilerinin Süveyş Kanalı'ndan geçişine Mısır'dan izin çıktı.

İsrail'le yaşanan gemi krizinin izleri silinmeden, bu sefer de İran, Gazze Şeridi'ne yiyecek, oyuncak ve inşaat malzemesi taşıyan gemi yollamıştı 33 dakika önce..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biraz yardım gitmesi iyi olmuş.Paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DESEne kızışacak ortalık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aferin iran'a nihayet ortadogunun bir parçası - abd ile uzaktan yakından hiçbir baglantısı olmadığını her platformda ortaya koyan bir devlet olarak -oldugunu tüm dünyaya israil denilen aşağılık bir (eğer devlet demek gerekliyse diyorum böyle bir çapulcu karşısında böyle bir yürek ortaya koymakla bizim hayal kırıklıgına ugramış olsa bile bush abimizin vaatlerine kanarak ben ortadoğunun patronu olacağım diye düşünen bazı kişi ve kesimlere al sennin yapman gerekeni kimseden icazet almadan ben yapıyorum senin YARDIM gemine bu aşağılık köpekler arkalarındaki x güce güvenerek saldırmak suretiyle hedefleri saece o masum insanlara bir nebze de olsa yarımcı olmayı borç bilen insalara askeri güç kullanarak senin devletine kafa tuttular ama bunu bana yapamazlar mesajını verdiği için başta iran hükümeti ve sayın cumhurbaşkanları ahmedinecat'ı tüm dünya kamuoyu önünde acizane bir türk vatandaşı olarak kutluyor ve aynı duyarlılığı bütün devlet başkanlarından bir insan olarak bekliyor bu gazzeye uygulanan çağdışı ambargonun derhal kaldırılmasını uluslararasıadalet divanından acilen talep ediyorum.saygı ve sevgilerimle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3.dünya savaşının tohumları serpiliyo gibime geliyo ortalık karışacak israilli köpekler iran gemilerinede saldıracaklar vede ahmedinecadın da karşılık vereceğine inanıyorum inşaAllah herşeyin hayırlısı olur selam ve dua ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bize yaptıgını irana yapsaya sıkıysa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok ya tamer bu köpekler hareket çekeceği yeri iyi biliyor iran gemisine saldırmak ha bu gün iran abd yi sallamıyor israil neki dumanlarlar adamı hadisin buyursun bakalım bir şey olmaz israil iran gemilerine bir şey bile yapamaz ben kendi payıma ahmedi nejatı seviyorum kana kan dişe diş keşke tc yetkilileride böyle olabilseler bu konuda başbakanımızı da seviyorum ama bence biraz pasif değilmi??? ben iran yetkilileri ile kıyaslayamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

müslüm baba ifadenden benimle aynı çizgide oldugunu hissettim.forum kurallarına aykırı olmayacağını umarak burada seninle veya başkasıyla polemiğe girmeksizin ortak bir duyguyu dile getirerek hele hele bir trakyalı oarak büyük atamızın bize emaneti olan yurtta sulh cihanda sulh ilkesini buradan tüm dünyaya bir kez daha duyurmak şayet bunu anlamamakta ısrar edecek olan varsa büyük atamızın (çizmelerimi giyerim ha) sözünü bugün kendisi olmasa da o çizmeleri giyecek bir türk elbet vardır ve sonsuza kadar da olacaktır diyerek tüm soysuzlara ilan ediyorum.selametle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri