Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Ýran: Müdahele Olursa Karþýlýk Veririz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 03 Ýran: Müdahele Olursa Karþýlýk Veririz

Ýran, Ýsrail'in Gemilerine Müdahele Etmesi Durumunda Karþýlýk Vereceðini Açýkladý.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu arada, Mýsýr Ýran'ýn Gazze'ye yardým götüren gemilerinin Süveyþ Kanalý'ndan geçiþine izin vereceðini duyurdu.

Ýsrail'in Gazze'ye yardým götüren gemilere yönelik yaptýðý kanlý baskýn sonrasý Gazze'ye yardým götürme kararý alan Ýran gemilerinin Süveyþ Kanalý'ndan geçiþine Mýsýr'dan izin çýktý.

Ýsrail'le yaþanan gemi krizinin izleri silinmeden, bu sefer de Ýran, Gazze Þeridi'ne yiyecek, oyuncak ve inþaat malzemesi taþýyan gemi yollamýþtý 33 dakika önce..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Biraz yardým gitmesi iyi olmuþ.Paylaþým için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

DESEne kýzýþacak ortalýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aferin iran'a nihayet ortadogunun bir parçasý - abd ile uzaktan yakýndan hiçbir baglantýsý olmadýðýný her platformda ortaya koyan bir devlet olarak -oldugunu tüm dünyaya israil denilen aþaðýlýk bir (eðer devlet demek gerekliyse diyorum böyle bir çapulcu karþýsýnda böyle bir yürek ortaya koymakla bizim hayal kýrýklýgýna ugramýþ olsa bile bush abimizin vaatlerine kanarak ben ortadoðunun patronu olacaðým diye düþünen bazý kiþi ve kesimlere al sennin yapman gerekeni kimseden icazet almadan ben yapýyorum senin YARDIM gemine bu aþaðýlýk köpekler arkalarýndaki x güce güvenerek saldýrmak suretiyle hedefleri saece o masum insanlara bir nebze de olsa yarýmcý olmayý borç bilen insalara askeri güç kullanarak senin devletine kafa tuttular ama bunu bana yapamazlar mesajýný verdiði için baþta iran hükümeti ve sayýn cumhurbaþkanlarý ahmedinecat'ý tüm dünya kamuoyu önünde acizane bir türk vatandaþý olarak kutluyor ve ayný duyarlýlýðý bütün devlet baþkanlarýndan bir insan olarak bekliyor bu gazzeye uygulanan çaðdýþý ambargonun derhal kaldýrýlmasýný uluslararasýadalet divanýndan acilen talep ediyorum.saygý ve sevgilerimle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

3.dünya savaþýnýn tohumlarý serpiliyo gibime geliyo ortalýk karýþacak israilli köpekler iran gemilerinede saldýracaklar vede ahmedinecadýn da karþýlýk vereceðine inanýyorum inþaAllah herþeyin hayýrlýsý olur selam ve dua ile

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bize yaptýgýný irana yapsaya sýkýysa

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok ya tamer bu köpekler hareket çekeceði yeri iyi biliyor iran gemisine saldýrmak ha bu gün iran abd yi sallamýyor israil neki dumanlarlar adamý hadisin buyursun bakalým bir þey olmaz israil iran gemilerine bir þey bile yapamaz ben kendi payýma ahmedi nejatý seviyorum kana kan diþe diþ keþke tc yetkilileride böyle olabilseler bu konuda baþbakanýmýzý da seviyorum ama bence biraz pasif deðilmi??? ben iran yetkilileri ile kýyaslayamýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

müslüm baba ifadenden benimle ayný çizgide oldugunu hissettim.forum kurallarýna aykýrý olmayacaðýný umarak burada seninle veya baþkasýyla polemiðe girmeksizin ortak bir duyguyu dile getirerek hele hele bir trakyalý oarak büyük atamýzýn bize emaneti olan yurtta sulh cihanda sulh ilkesini buradan tüm dünyaya bir kez daha duyurmak þayet bunu anlamamakta ýsrar edecek olan varsa büyük atamýzýn (çizmelerimi giyerim ha) sözünü bugün kendisi olmasa da o çizmeleri giyecek bir türk elbet vardýr ve sonsuza kadar da olacaktýr diyerek tüm soysuzlara ilan ediyorum.selametle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri