REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
35 sonuçtan 31 ile 35 arası

Konu: Şehit sayısı 11'e yükseldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı simeda Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biterse bazılarının para yollaru kesilecek
    nasıl yani acıklarmısın?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdal05 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emin ol ki....şehit haberlerine en az sen kadar onlarda üzülmüşlerdir....
    üzülmemek ne mümkün zaten...
    ama illa suçlu arıyorsanız....
    askerlerimizi idare edenlerin..."tek askerlik" yapmaları için baskı yapın....
    üstlerine vazife olmayan şeylere kafalarını yoracaklarına..."üç-beş çapulcu" dedikleri alçaklara konsantre olsunlar....
    yazıktır....koskoca devlet....bir avuç çapulcuya madara oluyo...
    içimizdeki ve dışımızdaki hainleri iyi tanımalıyız....
    ülk emin iyi gidişininin önüne set çekmek...ayağına çelme takmak istiyolar...

şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum....mekanları cennet olsun......
    arkadaşım yerleri belli değil bu şerefsizlerin adamlar mağraların içine raylı sistem kurmuşlar askeri helikopter geçinde mağaranın üstünden hemen ateş edip daha askeri helikopter nerden ateş edildiğini anlayana kadar adam silahyı geri çekiyo mağaranın içine bide bu şerefsizlerin mağaralarında ele geçirilen şeyler dikkatimi çekti kadın içi çamaşırı ilaç uyulşturucu hap bide erkek por_no dergileri ben hakkari çukurcada askerlik yaptım hep operasyona gidiyoduk kaç kere rast geldim böyle görüntülere daha askerden geleli 6 ay oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pkk açılımı yapmak isteyen vede diretenlere sesleniyorum bu olaylar sizin eserinizdir vazgeçin bu pkk açılımından vazgecmeyecekseniz vandan törenden sonra urfaya gidin kına alın yakın oranıza buranıza allah rahmet eylesin şehitlerimize bunlara destek veren kim olursa olsun allah belasını versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunalrın arkasında ırak abd rusya vede en serefsizleri israil var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hukumet istifa.teror sifirken aldilar simdi sehitler geliyor hergun.istifa

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri