Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Okulların Serbest Kıyafete İzin vermesi Hakkındaki Düşünceleriniz Neler?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Okulların Serbest Kıyafete İzin vermesi Hakkındaki Düşünceleriniz Neler?

MEB Öğrenciler ve veliler arasında yaptığı ankette Okul kıyafetleri serbest olsun mu?" anketine göre "Önlük kalksın, serbest kıyafet gelsin" diyenlerin sayısı "Önlük uygulaması devam etsin" diyenlerin önüne geçti.

Yeni eğitim yılında Serbest Kıyafetin olması konusunda düşünceleriniz neler?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Milli Eğitim Bakanlığı bu konuyla ilgili açıklamasını yaptı.
    gelecek sene kıyafet serbestliği olmayacağını belirtti.
    Konu pencere77 tarafından (19-06-2010 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serbes kıyafet bence yanlış bu sefer öğrenciler birbirini rencide eder sen hergün bu kıyafetle geliyorsun yok ben günlük başka kıyafet giyiyorum durumu olmayanlar ne yapsın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serbes kıyafet bence yanlış bu sefer öğrenciler birbirini rencide eder sen hergün bu kıyafetle geliyorsun yok ben günlük başka kıyafet giyiyorum durumu olmayanlar ne yapsın...
    Katılıyorum.Benim yaşımdaki tüm çocuklar onaylıyor neredeyse.Çok şükür durumumuz var.Ama birde bunu düşünmek lazım.Alamayanlar var,fakir zengin ayrılımı olacak,çocuklar dersten çok kıyafete yoğunlaşacaklar.Saçma birşey.Bu kadar Avrupa özentisi olmaya gerek yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri