Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sokakta saldırıya uğrama...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sokakta saldırıya uğrama...

Arkadaşlar aslında bu başlık uygun oldumu bilmiyorum ama belki başına gelen olmuş olabilir diye sormak istediğim bir mesele var...
    Bacanağım çarşamba günü işlettiği dükkanını 11 de kapatıp evine dönerken birinin arkadan saldırısına uğrayıp 4 gün komada kaldıktan sonra bugün yoğun bakımdan çıkabildi...şu an normal ünitede fakat kontrol altında...adam arkadan bir cisimle vurup bayıltmış ve yerdede kafasına ağır darbeler indirmiş...herhalde öldüğünü zannedip kaçmış...kafatası üç yerden çatlamış, burun kırılmış, iki gözüde inanılmayacak derecede şişmiş..(gerçi şişleri inmişti bugün ama gözler kan çanağı ve etsafı simsiyah bir morluk) beyin içerden kanamış. mideden kan çekmişler...ameliyata girmeden atlattı allaha şükür zor zamanları...
    zannedersem 3-4 ay çalışamayacak...saldıran adam üzerinden bişey almamış, etrafta görgü tanığıda yok. (belkide görenler konuşmuyor bilemiyorum)
    polis cana kasıt olduğundan habire gelip gidiyor. zaten bizde polisi rahat bırakmıyoruz...kim yaptı ise yakalanmasını istiyoruz...bunun için sülaleden tanıdık m.vekili olanları hep aradık...inşallah bir sonuç alacağız...
    sormak istediğim şudur...bacanağımın sosyal güvencesi yok ve hastene geceliği 500 tl...sadece gecelik kalış...müdahale masrafları nı saymıyorum...
    zannedersem 7-9 bin civarında bir hesap çıkacak...eee durumlarıda hiç müsait değil...şimdi bu parayı bizimki mi ödeyecek? adam yolda evine giderken saldırı sonucu getirildi hastaneye? bilenlerin yazmasını rica ederim...
    selametle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük geçmiş olsun osmann bu konuda bilgim yok . acil şifalar dilerim saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok büyük geçmiş olsun ortalık kahpelerle dolu
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle çok gecmiş olsun.

Muhtarlık-belediye veya görüştüğünüz polislerden bilgi yardım isteyin.
    Hastaneler acımasız. gecelik 500 tl neyin nesi yaa.
    ultra hersey dahil hotelde kalsan 300 tl alırlar. işte insan düşmeye görsün. Burası Turkiye..
    Tekrardan gecmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ortada cana kasıt var, eğer sana bu para karşılığında hastaya bakarız veya benzeri bir kağıtda olabilir şeklinde imza attırmaya çalışırlarsa , sende onlara bunu ödeyemezsem bakmıycağınıza dair bir kağıt imzalarmısınız de ve diret.İmzalarlarsa da gideceğin yer belli ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelikle çok gecmiş olsun.

Muhtarlık-belediye veya görüştüğünüz polislerden bilgi yardım isteyin.
    Hastaneler acımasız. gecelik 500 tl neyin nesi yaa.
    ultra hersey dahil hotelde kalsan 300 tl alırlar. işte insan düşmeye görsün. Burası Turkiye..
    Tekrardan gecmiş olsun
    bakırköy devlet hastanesi basriciğim....özel hastane bile değil....
    bir polis tanıdığımız "bu tip vakaları emniyet karşılıyordu ama o kanun değiştimi ne oldu.bir araştırayım" demişti... Bakalım ne cevap gelecek...
    Selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    büyük geçmiş olsun osmann bu konuda bilgim yok . acil şifalar dilerim saygılar...
    Alıntı serhat15 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok büyük geçmiş olsun ortalık kahpelerle dolu
    Alıntı ıceman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ortada cana kasıt var, eğer sana bu para karşılığında hastaya bakarız veya benzeri bir kağıtda olabilir şeklinde imza attırmaya çalışırlarsa , sende onlara bunu ödeyemezsem bakmıycağınıza dair bir kağıt imzalarmısınız de ve diret.İmzalarlarsa da gideceğin yer belli ...
    hepinize teşekkür ederim... selametle kalınız...
    İmza işine dikkat edeceğim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük geçmiş olsun kardeşim gerçekten çok büyük üzüntü duydum
    ama şöyle bir durum söz konusu şayet bu işi yapan adi kimse ve yakalanmamışsa muhtemelen bu parayı size ödetirler ama maddi durumu ile ilgili belediye ve muhtarlıktan yardım alabilirsiniz hatta ve hatta osman kardeş hastane başhekimi ile dahi bu konuda görüşüp bilgi alabilirsiniz tekrar geçmiş olsun!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun , sokakta yürüyemez duruma geldik millet patlayacak bomba ,
    Allahtan şifa diliyorum bacanağına , sorumlularıda inşallah yakalanır , bu arada yakalanırsa tüm masrafları savcılığa suç duyurusunda bulunarak ona ödettire bilirsiniz bilginize.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam geçmiş olsun
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri