Keşanlı 20 yaşındaki Komando Er Mustafa Kayın'ın baba ocağı taziye için gelenlerle dolup taşıyor

Sürekli ağlayan ve komşularını desteği ile ayakta durmaya çalışan ev hanımı anne Sevgi Kayın ise, "Nasıl ağlamıyayım dostlar, gitti oğlum. Ağlayan gözyaşlarımızı nasıl ödeyecekler, ödeyemezler. Anaları ağlatanlar rabbim perişan etsin. Bugün nasıl babalar günü olsun ki, nasıl babasının günü olsun. Çok acı bir gün. Yavrumu ayağımla götürdüm, bayraklarla gelecek. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın. 2 tane yavrum vardı çok değil. Aslanlar gitti yavrum."diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Kardeşi ile gurur duyduğunu gözyaşları içinde anlatan ve pazarcılık yapan ağabey 27 yaşındaki Süney Kayın, "Şerefsizlere karşı ağlamayağız. Bende varım gelsin alsınlar beni de. Açılımı görsün. Alsın açılımını başına çalsın. Oğlu görmüş mü bir gün dağda bu sıkıntıyı. Bir gün sadece oğlu dağda askerlik yapsın. O da delikanlı gibi göndersin oğlunu. 365 milletvekili yollasın oğlunu dağa. 10 gün Burdur'da askerlik yapıp gelmekle olmuyor. Bir canımız gittiyse bende vermeye razıyım canımı. Açılım yapıyorsuz neyin açılımını yapıyoruz. Yatakta bebeğe kurşun sıkan terörist başı 5 yıldızlı otel gibi yerde yatıyor. Açılım buysa hepinize yazıklar olsun. Ama ben ağlamıyacağım, o şerefsizleri sevindirmeyeceğim. Ben de bir canım, bende varım, çağırsınlar yine gideyim askere. Yinede vatan sağolsun." dedi.
işte bu :45: