Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Beþiktaþ'ýn efsane futbolcusu Pascal Nouma, kanser olduðunu açýkladý
Kürþat Baþar'la Yaz Sohbetleri programýna konuk olan Beþiktaþ'ýn efsane futbolcusu Pascal Nouma, kanser olduðunu açýkladý.. Ýþte 20 Temmuz saat 23.30'da CNN TURK'te yayýnlanacak olan Kürþat Baþar'la Yaz Sohbetleri programýnda Pascal Nouma'nýn açýklamalarý..
"2003 yýlýnda Paris’te bir arkadaþýmla basket oynarken, ensemden bir sivrisinek ýsýrdý. Ýlerleyen zamanlarda ýsýrdýðý yerdeki yara büyüyüp golf topu büyüklüðünde oldu. Doktora gittim, operasyon yapýp parça aldýlar. Sonra eve gittim. Bir gece aniden hastaneye çaðýrdýlar ve kanser olduðumu söylediler. Doktora canýn cehenneme dedim. 8 ay radyo-terapi ve kemoterapi gördüm. Beþiktaþýn 100.yýlýnda tekrar Beþiktaþa döneceðim için uzun sürecek olan tedaviyi bitirmelerini istedim. Bu yüzden ilacý vücuduma pompaladýlar. Doktor bir daha hayat boyu futbol oynayamacaðýmý söyledi. Zaten kel olduðum için saçlarým deðil; ama kaþlarým döküldü tedavi sürecinde 20 kilo verdim. Beþiktaþa gelip imza atacaðýmda Beþiktaþ hastalýðýmý biliyordu. Kemoterapi bitti iki gün sonra da antrenmana baþladým. Ýlk antrenmanda sadece 5 dk koþabildim. Her antrenmana çýktýðým gün bugün inþallah altý dakika, yarýn inþallah yedi dakika koþabilirim diyerek çýktým ve benim için o bir dakika maç anlamýna geliyordu o zamanlar. Bütün sekiz ay boyunca kimseye söylemedim hatta anne ve babama bile söylemedim. Çocuklarým bile bilmiyordu. Þimdi futbol oynamadýðým için rahatlýkla anlatabiliyorum. Üç ayda bir testlerimi tekrar yaptýrmam gerekiyor. Doktorum bana avatar ismini taktý. Çünkü kemoterapinin 7 ayýnda Dinamo Kiev’e tarihi bir gol attým"
büyük geçmiþ olsun!

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri