REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Tecavüze karşı yeni önlem Dişli Prezervatif...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Muhahaha Tecavüze karşı yeni önlem Dişli Prezervatif...

    Tecavüzcülere karşı kadınlar için dişli prezervatif geliştirildi
    Güney Afrika'da tecavüzcülere karşı “dişli kadın prezervatifi” geliştirildi.




    Bugünlerde Dünya Futbol Şampiyonası ile gündemde bulunmakla birlikte, dünyada tecavüzün en yaygın olduğu ülke olarak da bilinen Güney Afrika’da tecavüzcülere karşı “dişli kadın prezervatifi” geliştirildi. Prezervatifler, bütün dünyadan futbolseverlerin akın ettiği şu günlerde Güney Afrika’da deneme amaçlı olarak kullanılmaya başlandı.

    ERKEĞİN HAYATINI CEHENNEME ÇEVİRİYOR
    Daily Mail’in haberine göre, Sonnet Ehlers isimli Güney Afrikalı bir doktor tarafından geliştirilen ve “Rape-aXe” adı verilen kadın prezervatifinin üzerinde diş yerine geçen ve penetrasyon sırasında penise takılan kancalar bulunuyor. Kullanan kadınlara hiçbir rahatsızlık vermeyen “dişli prezervatif”, buna karşılık tecavüzcü erkeğin hayatını cehenneme çeviriyor.



    ANCAK TIBBİ MÜDAHALE İLE SÖKÜLEBİLİYOR
    Habere göre, dişli prezervatifteki kancalar bir kez erkek cinsel organına takıldığında, tecavüzcü geri can acısıyla geri çekilse bile kendiliğinden çıkarılamıyor. Doktor Ehlers’in ifadesine göre, dişli prezervatif çıkarılmaya çalıştıkça erkek cinsel organının içine daha fazla gömülüyor. Tecavüzcünün tuvaletini yapması ve hatta yürümesi sırasında bile büyük acı veren dişli prezervatif ancak tıbbi müdahale ile sökülebiliyor. Dolayısıyla hastaneye gitmek zorunda kalan tecavüzcü zorunlu olarak yakayı ele veriyor.

    30 BİN PREZERVATİF BEDAVA DAĞITILDI
    Doktor Ehler, futbol maçları dolayısıyla tecavüz olaylarının biraz daha artması beklenen ülkede deneme amaçlı olarak 30 bin prezervatifin kadınlara bedava dağıtıldığını açıkladı. Denemelerin tamamlanmasında sonra dişli prezervatifler 1.50 sterlinden (yaklaşık 3.5 TL) satılacak. Doktor Ehler’e göre, “dişli prezervatifler”in daha çok “şüpheli randevulara” gitmek zorunda kalan kadınlar tarafından kullanılacağını açıkladı. Ancak yeni buluş bazı eleştirileri de beraberinde getirdi. Bazı güvenlik uzmanları bu uygulamanın tecavüz sırasında şiddeti daha da kışkırtabileceğini belirtiyor.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    İyi bir buluş..

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Çözümsüzlükten bulunmuş icat çözüm değildir.

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    bakalım daha neler icat edecekler...
    selametle...

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    çok iyi bir buluş aslında içine jilet felanda konulabilir)

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok iyi bir buluş aslında içine jilet felanda konulabilir)



    Jilet mi ???

    Tecavüze kalkışanın halini düşünemiyorum....

  7. #7

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    heheheh onlar cezayı bastan cekerler hakimde ceza felan vermez)))

  8. #8

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    güzellll çözümm
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •