Kendisine Ters Bakan Hücre Arkadaþýný Usturayla Öldürüp Göðsünü Açtý. Akciðerini Kalp Zannedip Yedi
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Silahlý soygun suçundan hapse atýlan Fransýz mahkum, kendisine ters bakan hücre arkadaþýný usturayla öldürüp göðsünü açtý. Akciðerini kalp zannedip yedi

RUHUNA SAHÝP OLMAK ÝÇÝN

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'da yaþayan Nicolas Cocaign, silahlý soygun suçundan Rouen Cezaevi'ne atýldý. 39 yaþýndaki iki çocuk babasý mahkum, Thierry Baudry isimli hücre arkadaþý ile hijyen konusunda uyuþamýyordu. Baudry'nin tuvaleti týkamasý bardaðý taþýran son damla oldu. Hücre arkadaþýný döverek öldüren Cocaign, daha sonra jiletle onun göðsünü yardý. Akciðerini çýkartarak bir kýsmýný çið olarak yedi. Diðerini de soðanla piþirip mideye indirdi. Yamyam mahkum, arkadaþýný ruhuna sahip olmak için böyle bir þey yaptýðýný söyledi.

TADINI MERAK ETMÝÞ

Cocaign, sorgusunda, arkadaþýný öldürdükten sonra bir torbaya koyduðunu ve bu süre içinde "tadýnýn nasýl olduðunu merak ettiði için" onu yemeye karar verdiðini söyledi. Baudry'nin karakterine hayran olduðunu söyleyen yamyam mahkum, "Ruh güzelliði beni etkilemiþti. Kalbini yersem benim de öyle olacaðýmý düþündüm. Ama yanlýþlýkla kalbi yerine akciðerini yemiþim" dedi. Üçüncü hücre arkadaþý David Lagrue ise gördükleri karþýsýnda travma geçirerek intihar etti. 26 dakika önce..