Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Next 18500 HDMI serisi 20.06.2010 CCcam Yazýlýmý ‎

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Next 18500 HDMI serisi 20.06.2010 CCcam Yazýlýmý ‎

Beklediðimiz cccam yazýlýmýný ekte sizlerin kullanýmýna hazýrdýr. Yazýlýma cccam accountlarý ekleme adapte edilmiþ ve stabil çalýþmaktadýr. Newcamd ve cccam birada bulunmakta olup dilediðinizi kullanabilirsiniz. Ýleriki yazýlýmda yayýnlarýn hangi cam seçeneðinden ve porttan açtýðýný ve multiserver ( 4 cccam account ve newcamd ayný anda kullaným) vb. özellikler ilave edileceði bilgisi verildi. HD capture kartým olsa sizlere hd kanal resimleride eklerdim ama malesef .
    Yazýlýmý hazýrlayanlara teþekkür eder tüm kullanýcýlarýmýza hayýrlý olmasýný dilerim.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Not: Newcamd account ve cccam account ayný zamanda eklendiðinde aþaðýdaki hatalar oluþabilmektedir. Þuan newcamd yada cccam olarak kullanmanýzý öneriyorum

-- Baðlantýdan düþme
    -- Cihazýn aðarlaþmasý
    -- DHCP sorunlarý
    -- Kilitlenme
    -- Re-boot olayý ( kapanýp açýlma)

TF den alýntýdýr.Emegi gecenlere teþekkur ederiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

thanks very useful

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart merhaba

nexstar 18500 hdmi cihazý yeni aldým motorlu çanaðým var ama hala cihazý çözemedim bana yardýmcý olacak arkadaþlara þimdiden teþekkür ederim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yagrut1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    nexstar 18500 hdmi cihazý yeni aldým motorlu çanaðým var ama hala cihazý çözemedim bana yardýmcý olacak arkadaþlara þimdiden teþekkür ederim

nesýný çözemediniz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar, bu cihaz bana HiremcoX3Turbo HD yi anýmsatýyor. Ariva 200HD de ayný. Diðer iki cihazda Bulsatcom paketi Hellassat uydusundaki paket, AU . Acaba bu cihazda o paketi test edenler o paketi test etme imkaný varmýdýr ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ewet benimde dikkatimi çekti. bulsat ***lerini yüklemediðim halde 2 dakika kanalýn üzerinde bekliyom(irdeto kanallarýndan biri) yayýn þifresini otm. bulup açýyo.hellesat bu cihazda auto galiba.
    selametle. iyi çalýþmalar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ben bu cihazý yeni aldým CCcam da donma oluyor cihazý kapatýp açtýgýmda yayýn geliyor lütfen yardým edermisiniz cihaz nex 18500 hdm acil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizlerdede ayni sorun var sikilma alisirsin ikide bi restarta veya takilmaya.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý demir2768 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar ben bu cihazý yeni aldým CCcam da donma oluyor cihazý kapatýp açtýgýmda yayýn geliyor lütfen yardým edermisiniz cihaz nex 18500 hdm acil
    neyse ben elden çýkardým dm800 hd pvr aldým

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri