Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Flash Tv'nin Þehitlere Yaptýðý Saygýsýzlýk(lar)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Flash Tv'nin Þehitlere Yaptýðý Saygýsýzlýk(lar)

Cumartesi günü 8 þehidin ölümü haberiyle uyandýk.Akþam baþka bir ölüm haberi.Kanallarýda haberi var.Bunlar ne yayýnýný 5 dakika kesmekten çekiniyorlar.Saçma sapan programlarý(izleyen varsa kusura bakmasýn) kesmiyor.Tam gaz her gece ayný.Sonra programýmýz bitti çok þükür.Dün gece haber saatinde kulak misafiri oldum içerden.Gittim baktým.Üzülüyormuþ gibi yapan spikerin yapmacýk sözleri.Her þehit sözlüðünden önce-sonra acýmýzý azaltmalýyýz,çok üzüldüm vs vs gibi.Yüzündede yapmacýk bir ifade vardý.

Yapmacýk olduðu o kadar belliydi ki.Ýzleyen varsa anlamýþtýr.Kelimeleri bile düzgün kullanamadý.Her neyse ne eylencesini keser,ne de doðru düzgün bir þekilde anlatýr.Þehitlere karþý bu kadar saygýzlýklýk olmaz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türk kanallarýndan seyredilebilenecek kanal kaldýmiki,heleki flash tv.......vur patlasýn çal oynasýn,dünya umurlarýnda deðil........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türk kanallarýnýn çoðunu izlemiyorum zaten. Discovery Channel belgesel seyretmek bana daha mantýklý geliyor....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Flash tv özelikle rahatsýz oldugum kanallarýn ilk baþýnda gelen bir kanal ayrýca seyredecek program dahi yok
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý serkan yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    flash tv özelikle rahatsýz oldugum kanallarýn ilk baþýnda gelen bir kanal ayrýca seyredecek program dahi yok
    :45::45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben izlemiyorum kanal listemdede kayýtlý deðil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umut55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben izlemiyorum kanal listemdede kayýtlý deðil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bomboþ bir kanal.Dediðiniz gibi Dünya umurlarýnda deðil.Yayýný kesmiyorsun,akþam haberlerindede yapmacýk trip yapýyorsun.Yapmacýk yapacaksan bari hiç yapma o programý.Küçük birþey görüyorlar herhalde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri