Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: sizinde bu konu ile ilgili fikirleriniz nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sizinde bu konu ile ilgili fikirleriniz nedir?

Doğu'da görev yapan bir doktorun mektubu

(S. Hakyemez, elektronik postayla gönderdiği yazısında bir gerçeği ifade ediyor.)

BURAYA ilk gelince insan önce bir şeyler başarmak istiyor ve bütün olanaklarını zorluyor. Ancak bir süre sonra bütün isteğini kaybedip “Ben burada ne arıyorum?” diye sorgulamaya başlıyor. Malzeme temini yerel firmaların kontrolünde (ki hepsi siyasilerin). Hastane yönetimlerine baskı had safhada. Siyasiler hastane üzerinden resmen devleti soyuyorlar. 1'e mal olanı 4'e satıyorlar.
    İnsanlar doktorlara karşı büyük bir öf***e sahip. Geldiğimden beri darp edilmeyen arkadaşım kalmadı.
    Burada halk aşırı şımartılmış. İnsanların işini halletmeyince ya kaymakama gidiyor, ya da “Ben PKK'lıyım, seni vururum” diye tehdit ediliyoruz. Can ve mal güvenliğimiz sıfır. Kimse vergi vermiyor, elektrik-su vb. faturalar ödenmiyor.
    Herkese ayda 150 TL çocuk parası (ki çocuk başına), çocuk ultrasonda görüldüğü andan itibaren de mama ve bez parası ödeniyor.
    Okula giden her çocuğa devlet harçlık veriyor, harçlık gecikince anneler okulu basıp çocukları okuldan almakla tehdit ediyor.
    O çocuklar ne yapıyor peki? Üzerlerinde üniformaları, ellerinde PKK bayrakları ile DTP mitingine gidiyor. Herkese, eksin ya da ekmesin, toprak yardımı yapılıyor (ki zaten kimse ekmiyor ya).
    Bu yardımda sadece beyana
    bakıyorlar. Adam 5'i 50 yazdırabiliyor. Van'da dağıtılan paraya bakınca, göl bile tarım arazisine sayılsa
    az gelir. Her cuma kaymakamlık elden nakdi para dağıtıyor.
    Buralarda tek vergi verenler devlet memurları... İnsan içinden ve de dışından lanetler okuyor.
    (Bu yazıyı herkese dağıtın, bilinsin. Neden terör de bitmiyor daha iyi anlaşılır sanırım. Terör biterse bu insanlar çalışmak zorunda kalabilir, devlet denetimini daha iyi yapabilir... İsterler mi bu rantın bitmesini!)
    Sevgiyle kalın!:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

formda doğulu arkadaşlar varmı bu mektubu teyid edebilecek?
    vandan veya diyarbakırdan bir arkadaş olsa çok makbule geçer...
    Selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar doğunun iç yüzü bumudur eğer bunlar gerçekse çok ürkütücü

(Bu yazıyı herkese dağıtın, bilinsin. Neden terör de bitmiyor daha iyi anlaşılır sanırım. Terör biterse bu insanlar çalışmak zorunda kalabilir, devlet denetimini daha iyi yapabilir... İsterler mi bu rantın bitmesini!)
    heleki şu son satırlar gerçekten insanı düşündürüyor! tüm form arkadaşlarımın fikirlerini bekliyorum heleki şu terör belasının olduğu şu günlerde iştiraklerinizi bekliyorum!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında ne diyecem bilmiyorum tamam hepimiz kardesiz ama dogu insanı çok bozuldu özellikle son nesil bugun istanbulda bir çok kötü olayın arkasında bunlar var hele 3 tanesi yanyana gelmesin ayrıca bunlar hiç bir yardımdan geri kalmıyor devletın sundugu yardımlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkemize ihanet edenleri kınıyorum vede onları allah a havale ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vahim durum birde yapmadıklarını bırakmıyorlar ya yakıp yıktıkları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birileri zıplayacak ama sormaya gerek yok içlerinde çok iyileride var.

Elektirik ve su paralarını ödemedikleri zaaten tv lerde bangır bangır yayınlandı. Devletın memurlarını bu yuzden soplarla kovaladılar kaçak elektiriği kestikleri için bide bunların oy verdikleri şerefsizler tv lerde haktan hukuk tan bahsederler.

Ben şu kadar diyorum benım cebimden cıkan vergi ile doğuda kaçak elektirik kullanarak onların savundukları partiye oy veren onlar için plan yapan onlara evini acan vatan haınlerı allahtan belalarını bulsunlar.

Burda ayrım gayrım yok eskiden partılerının ismi DTP ydi şimdide BDP bana göre bunlarada oy verenlerın hepsi vatan haınıdır ve TÜRKİYE nin suyuda havasıda bunlara haramdır.

Ama zannetmesınlerki o kurdıstan dedikleri ne olduğu belli olmayan safsatayı kuracaklarını o beş para etmez beyınlerınde ne varsa onu yapamayacaklar.

Bu ülke Osmanlı dan geliyor bizim bir taburumuz onların hakkından gelir.

Benım için Kürt acılımı değil Kürtlerden nasıl kurtuluruz var. Bu ül***e hiç bir artıları yok. İçlerinde iyileride var ama kusura bakmasınlar benım insanım onlardan daha değerli timsah gözyaşlarına inanmam.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birileri zıplayacak ama sormaya gerek yok içlerinde çok iyileride var.

Elektirik ve su paralarını ödemedikleri zaaten tv lerde bangır bangır yayınlandı. Devletın memurlarını bu yuzden soplarla kovaladılar kaçak elektiriği kestikleri için bide bunların oy verdikleri şerefsizler tv lerde haktan hukuk tan bahsederler.

Ben şu kadar diyorum benım cebimden cıkan vergi ile doğuda kaçak elektirik kullanarak onların savundukları partiye oy veren onlar için plan yapan onlara evini acan vatan haınlerı allahtan belalarını bulsunlar.

Burda ayrım gayrım yok eskiden partılerının ismi DTP ydi şimdide BDP bana göre bunlarada oy verenlerın hepsi vatan haınıdır ve TÜRKİYE nin suyuda havasıda bunlara haramdır.

Ama zannetmesınlerki o kurdıstan dedikleri ne olduğu belli olmayan safsatayı kuracaklarını o beş para etmez beyınlerınde ne varsa onu yapamayacaklar.

Bu ülke Osmanlı dan geliyor bizim bir taburumuz onların hakkından gelir.

Benım için Kürt acılımı değil Kürtlerden nasıl kurtuluruz var. Bu ül***e hiç bir artıları yok. İçlerinde iyileride var ama kusura bakmasınlar benım insanım onlardan daha değerli timsah gözyaşlarına inanmam.
    sert yazmışsın volkan...sözlerinin bir çoğuna katılmakla beraber masumları ayırmak lazım...bu noktada doğulu arkadaşların daha gayretli olması gerek...çünkü pkk nın ve sempatizanlarının yaptıklarına en fazla kendilerinin tepki göstermesi lazımki bu tip durumlarda genellemeye girmesinler...
    aynı bu işi yağlı kemik görüp bu terörü besleyen hain türklere gösterdiğimiz tepki gibi... inşallah bundan kurtulacağız... tabi canımız acıyarak...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet arkadaşlar doğunun iç yüzü bumudur eğer bunlar gerçekse çok ürkütücü

heleki şu son satırlar gerçekten insanı düşündürüyor! tüm form arkadaşlarımın fikirlerini bekliyorum heleki şu terör belasının olduğu şu günlerde iştiraklerinizi bekliyorum!
    Bu söz benide düşündürüyor.Rahatlıktan,fazla yardımdan iş bulamayıp töröre destek verdiklerini düşündürüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

van dedinmi hüseyin çelik , meb yıkmadığı yer kalmadı sağlam duvarı bile yıktırdı, yeni yeni 5 yıldızlı süitler diktirdi bunlarıda akrabalarına peşkeş çekti, en basiti türkiye voleybol federasyonunun yeni binası bir araştırın bakim kaç yılığına kime verildi ihalesi,tahmin ettiniz değilmi h. çeliğin akrabasına 45 yıllığına, milli eğitimi 2 van yaptı , yurdum insanını dışladı, bunlar daha devede kulak, onun için vandaki bu olaylar normaldir vede mustahak , babında..nede olsa meb otomatik pilota bağlanmış oralarda paraların uçuşması normaldir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri