Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Bir Ay Forumda Olamayacağım.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok ıyı başlangıç yaptın döndüğündde devamı gelir inşallah
    selametle
    Bu gidişle görevde alır heralde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu gidişle görevde alır heralde
    Belki.Daha mod olmuştum.Halen mod olduğum yerler var.Merak ettiysen imzamdaki nicki googleye yapıştırsan görürsün.Tabii bunları admin ve co-adminler belirliyor...

İnternet kafe mi sanmam.Ama belki akrabalarımda vardır.Varsa arada sırada girerim.
    Konu NeRoMaN tarafından (27-06-2010 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Belki.Daha mod olmuştum.Halen mod olduğum yerler var.İmzamdaki nicki googleye yapıştırsan görürsün.Ama kısmetse yaşım sorun olmazsa beceririm bu işi

İnternet kafe mi sanmam.Ama belki akrabalarımda vardır.Varsa arada sırada girerim.
    Maşaallah kaç yerde modluğun var öle gördüğüm kadar 3 yerde var... Başka bi sitedende banlanmışsın ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Maşaallah kaç yerde modluğun var öle gördüğüm kadar 3 yerde var... Başka bi sitedende banlanmışsın ama
    Tek bir sitede banlanmışımdır.O da bir platfrom sitesinde başka platfrom kanallarından birini karşılaştırdığın için

Çok yerde oldum.Metin2 PVPsinde olmuştum.Aşırı aktifti.Mod-GM tartışma çıktığında topluca atıldık

1-2 yerdede kapanmış siteler.

Şuan 3 sitede var.Ama 1 tanesi diyelim.Diğerleri aktif değiller.O da sanalika ile ilgili..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aranıza yeni katıldım.Şubat 2010'da kaydoldum ama 1,5 hafta forumda oldum tabii.Daha yeni sayılırım.29 Haziran'da Trabzon'da gideceğiz.1 ay orda olacağım.Teknoloji denen birşey olmadığından kabus olcak benim için.O süre içinde forumda olamayacağım.Geldikten sonra devam edeceğim.Umarım beni unutmazsınız

İyi Forumlar.
    Bırak yaaa, ne yap ne et gir foruma. Tatil ayağı yapma bize :P
    forumun renkli simalarından bir arkadaşımız
    iyi tatiller..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dediğim gibi 1 ay yokum.ALLAH kısmet ederse yine burda olacağım.Son kez bir alasmadık diyeyim dedim.

İyi Forumlar...
    Konu NeRoMaN tarafından (28-06-2010 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devamsızlıktan kalırsın bak.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri