REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İşte İsrail'in Yeni Avukatı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İşte İsrail'in Yeni Avukatı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yeni Politikalarını Dünyaya Anlatmak İçin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'i Devreye Sokuyor
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'de yayımlanan Maariv gazetesi, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yardım gemilerine yapılan kanlı baskının ardından, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ye ablukanın yumuşatılması konusunda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in yeni politika değişikliğinin dünyaya anlatılması için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Grubunun Orta Doğu Temsilcisi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in seçildiğini yazdı.

Gazete, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Başbakanı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nun Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'deki politika değişikliğiyle ilgili çok az konuşurken, bunu dünya kamuoyuna Blair'in anlattığını örneklerle duyurdu.

"Netanyahu'nun partisi Likud'un grubunda konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptığını ve yabancı basına İngilizce bir açıklamayla yetindiği" belirtilen haberde, "Blair'in bir televizyondan diğerine koşuşturduğu ve iki gün içinde yabancı basın kuruluşlarına 6 demeç verdiği, zor sorulara karşı engin tecrübesiyle karşılık verip Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ablukasının yumuşatılması ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'in yeni politikası konusunda uluslararası kamuoyunun desteğini sağlamaya çalıştığı" kaydedildi.
    Haberde, Netanyahu'nun yardımcılarının, objektif ve uluslararası alanda nüfuzu olan bir kişi olması nedeniyle Blair'in politika değişikliklerini sunmasının daha iyi olacağına karar verildiğini ifade ettiği belirtildi.

Blair'in geçen günlerde İsrailli ve Filistinli üst düzey yetkililer ve politikacılarla da bir araya geldiğine işaret edilen haberde, bunlar arasında Başbakan Yardımcısı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Şalom, Başbakan Yardımcısı ve istihbarattan sorumlu Devlet Bakanı Dan Meridor, muhalefet partisi Kadima'nın lideri Tzipi Livni yer aldığı, Blair'in Ramallah'ta da Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yönetimi Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve Başbakan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile görüştüğü hatırlatıldı. (Doğan Haber Ajansı) 56 dakika önce.. [2119346]
    :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güçlü her zaman suçsuz oluyor adaletin olmadıgı devletlerde bir gun yıkılacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güçlü her zaman suçsuz oluyor adaletin olmadıgı devletlerde bir gun yıkılacaktır
    aynen usta
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İsrail zaten rezil olacakları kadar oldular birde yeni politikamı çıkarıyorlar bize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm dünya artık ne mal olduklarını gördü de bu tonycim herşeye böyle kefal gibi atlıyorya tav oluyorum bir kezde güçsüzün mazlumun yanında olsa dişlerimi kıracağım!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tüm dünya artık ne mal olduklarını gördü de bu tonycim herşeye böyle kefal gibi atlıyorya tav oluyorum bir kezde güçsüzün mazlumun yanında olsa dişlerimi kıracağım!
    :45: al bende de o kadar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Her kez gördü ne olduklarını.Bir de yeni politika konusunda başka ülkelerden destek bekliyorç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşağıdaki yazı....bu sitede bir arkadaş tarafından alıntılandı ve başka bir konuda yazıldı.....
    konu tabi ki israildi.......

allah'a yemin olsun ki....içimizdeki böyle israil aşıklarını görünce....dışarıdaki israil yandaşlarına kızamıyorum bile.....
    tony blair....israilin avukatlığı konusunda....kıymet nadir bindebir'in yanında halt etmiştir...
    eminim ki israil....yazar kıymet nadire bindebir'in....kıymetini çok iyi bilip...onu iyi besliyodur...vicdanının her hücresini israile satmış...
    içimizdeki satılmış ....kendini israile adamış...yazarlardan sadece bir tanesidir...yazar hanım....

bir insan ...insaftan...iz'andan...vicdandan bu kadar yoksun olur yani....
    mavi marmara gemisindeki ...müslüman olmayan ....yardım gönüllüsü bir tane vicdanlı insana...adı sanı türk olan bu sözde yazardan bin tane olsa değişmem...
    israilin zülmünü....tüm dünya gördüğü, bildiği halde bu yazar hanım...utanmadan israili "mazlum" gösterme derdine düşmüş....
    çöplük insanların yeri...tabi ki israil savunuculuğudur....!!!

işte o yazı.....

"O GEMİDE ASLINDA KİMLER vardı?

Belli oldu ki; AKP yakıp yıkarak, Türkiye’yi iç-dış savaşa sokarak gidecek.
    Hamas’ın, Hizbullah’ın, El Kaide’nin avukatları, Türkiye’yi Arap-İslam eksenine zoraki zincirleyip de gidecek.

Belli oldu ki; AKP pirincin içine beyaz taşı karıştırıp da gidecek. Arkalarından Kemal Kılıçdaroğlu değil Mustafa Kemal gelse, ayıklayamayacak.
    Belli oldu ki; AKP, tüm provokatif gösterilerinde, türbanlı kadınları ve çocukları ön cepheye sürmekten asla vazgeçmeyecek.
    Bir kez daha belli oldu ki; AKP, Türk Ordusu’na tuzak üzerine tuzak kurmaktan son nefesine kadar vazgeçmeyecek. Seçimleri biraz daha geciktirebilmek uğruna, Meclis’ten ‘savaş kararı’ çıkartma riskini dahi göze alarak gidecek.
    Şimdi kınadılar, kınattılar, kınalar yaktılar. Her ‘çuvalladıklarında’ yaptıkları gibi patlattılar bir Ergenekon dalgası daha, maksat kafalar alkolsüz harman yerine dönsün...
    ---
    Bir kere şu bilinmeli: Gazze’de Filistinlileri esir alan, İsrail’den ziyade Hamas’tır. Çatışmalar da, İsrail’den ziyade El Fetih’le Hamas arasındadır.
    Filistin halkı; roketatar yuvalarını, karargahlarını, çok çocuklu Filistinli ailelerin oturduğu apartmanların ara katlarına kuran, sonra da “İsrail çocukları vuruyor” diye ‘mazluma yatan’ Hamas’ın zulmü altında inlemektedir.
    Gazze’ye Mısır üzerinden her türlü malzemenin sokulduğu 40 kadar tünel Hamas’ın kontrolündedir.Tünellerden giren gıda, tüketim mallarını halkına karaborsa satan Hamas’tır. İsrail’in ördüğü duvarın çimentosunu İsrail’e satan şirket Filistin Meclis Başkanı’nındır.
    Kendi halkına karşı Hamaslaşan, kendi halkını rehin alan, zulmeden, tüccar zihniyetli AKP hükümeti, kendisini Hamas’a, Hizbullah’a ve hatta El Kaide’ye yakın hissettiğini açıkça ifade etmiştir. İslami ‘Error (erör) örgütü’ AKP ile, islami terör örgütleri arasındaki bu yanak yanağalık doğaldır.
    Kâbem insan olduğundan ölenlere üzülürüm elbet. Ama şunu da bilirim ki;
    O gemide, Van’da bir gün içinde asılmış bulunan dört kadını ‘namus temizlemek’ için öldüren zihniyet de vardır.
    O gemide; Yahudi – içki içen – şort giyen komşu istemeyen, ama şeriat özlemi uğruna AB’ye girmek istiyormuş gibi takiye yapan zihniyet de vardır.
    O gemide, müslümanın parasını “Bosna’ya, Pakistan’a yardım göndereceğiz” diye toplayıp cebellezi eden, siyasi parti güçlendiren, tv kanalı kuran zihniyet de vardır.
    O gemide, Pakistan’da Taliban – Amerikan işgali altında yerlerinden edilmiş 3 milyon müslüman mülteciyi, Taliban’a ve Amerika’ya b.k sürmemek için bir türlü göremeyen zihniyet de vardır.

O gemide, zina eden kadını taşlarken cennet hayalleriyle orgazm olan zihniyet de vardır.
    O gemide, ‘Şehit olacak çocuklar doğuracağım’ diyecek kadar gözü dönmüş, gelecek kuşaklardan ‘ahirette şefaat’ vaadiyle vazgeçmiş, din uğruna analık hormonlarını kurutmuş zihniyet de vardır.
    O gemide, kendi halkına zulmeden Hamas zihniyetinin İsrail’i provoke etmek amacıyla kışkırttığı, kandırdığı ‘niyazi’ler de vardır,
    O gemide, TSK’nın onurunu kıran komploların aktörleri, bugün “Ordu göreve” diye manşet atıp, TSK’yı savaş tuzağının içine çekmeye çalışan zihniyet de vardır.
    O gemide, TSK’nın kozmik odaları talan edilip, seferberlik planları Amerikan beslemesi medyaya servis edilirken badem bıyığı kıs kıs sırıtan zihniyet de vardır.
    O gemide, İsrail’in icraatlarına ‘devlet terörü’ deyip de, AKP’nin devlet terörünü, siyah jeep, villa, dolar karşılığı destekleyen zihniyet de vardır.
    O gemide en çok da, ‘yeşil’ inşaat şirketlerine Gazze’de iş alanı açmak için debelenen ‘tüccar’ zihniyet vardır.
    Şubat ayında Doha’da (ABD-İslam Forumu) hisli bir konuşması vardı Recep Bey’in.
    “Ey insanlık neredesin! Gazze’ye niçin inşaat malzemeleri giremez, niçin inşaatlar yapılamaz!” diye hem ‘nefsine-şahsına’ hem ‘tüm insanlığa’ sormuştu. Bu konuşmayı yaparken, aklında yakın ilişkide olduğu hangi inşaat şirketinin (Y. mi? yoksa İ. mi, TOKİ mi?) menfaatlerini koruma arzusu vardı, ben bilmem beyim bilir. Ne de olsa vatanı ‘arsa’, kendisini pazarlama müdürü zanneden bir zihniyetle karşı karşıyayız.
    ---
    Tüm terör örgütleri gibi, günün birinde legal zeminde partileşip siyaset kulvarına dalan Hamas, 2006 Ocak ayında ilk resmi ziyaretini Türkiye’ye yapmıştır. Çünkü, Recep Bey, tüm dünyanın ‘terör örgütü’ listesindeki Hamas’a destek vermektedir.
    Recep Bey’in eylemleri Türkiye’yi bağladığından, Hamas-El Fetih çatışmasında Türkiye’nin Hamas’ı desteklediği görüntüsü verilmektedir.
    Recep Bey, Türkiye’yi de ‘PKK’yı tanıma’ gibi bir dayatmaya sürüklediğini idrak edemeden, AKP ile Hamas arasında “Seçimle iktidara geldi. Millet iradesidir” bağlamında parallelik kurmaktadır.
    Ocak 2009’da Recep Bey İsrail Başbakanı Olmert’e yalvarıyordu: “Aman Lübnan’da Hizbullah’la bir gerilim yaşanmasın.”
    Velev ki Yahudi Cesaret Nişanı alabilmiş tek müslümandır, bir zamanlar Hikmetyar’ın dizinin dibinde mutlu, ona da kefil olmuş Recep Bey, radikal islamcı terör örgütleriyle yanak yanağa durmaktan vazgeçecek gibi değildir. Çünkü Recep Bey ve partisinin, ‘demokratik güç’le ‘terör örgütü’nün tanımı konusunda kafaları karışıktır.
    ---
    Gemidekilerden Mazlum-Der Başkanı Ahmet Faruk Ünsal eski AKP Adıyaman milletvekili. Gemideki Türklerin hepsi AKP gibi Milli Görüş’ün elemanları. İHH dedikleri, “Yeniden Ümmet Seferi” diye seferler düzenleyen, nitelikli dolandırıcılık çetesi Deniz Feneri’nin uzantısı. AKP Kadın Kolları Başkanı Havva Girgin “Yayınlanan görüntülerde eşimi sağ olarak gördüm” diyor.
    İşler bekledikleri gibi gelişmeyince Bülent Ar-hınç tvlere çıkıp utanmadan “Sivil inisiyatiftir, hükümetle alâkalı değildir. Hükümetin demesiyle gitmiyorlar” diyerek Hamas sempatizanlarıyla aralarına mesafe koymaya çalışıyor.

DTP, BDP ne kadar PKK’lı değilse, bu gemi yolcusu da o kadar AKP’li değildir.
    O gemide AKP, o gemide Milli Görüş zihniyeti vardı. Gemi Türkiye değil Komor Adaları bandıralıydı. Ha! Gemideki yabancılar mı? O kadarı PKK kamplarında da var.
    “Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan” İsrail saldırısı değil, bizzat “iyot gibi açığa çıkan” Recep Bey’in kendisi, partisi ve nitelikli dolandırıcılık tarikatlarıdır.
    Bakmayın kınamaya, kınalamaya...
    İsrail kurşunu “...ille dostun gülü”dür AKP için. Fena yaralamıştır. AKP ihalelerde İsrail’in ticari çıkarlarını bunca koruyup kollarken, İsrail’in inşaat malzemesine (sonra da şirketlerine herhalde) yol vermemesi üzmüştür civanım delikanlıyı.
    Bu işler böyledir. Sen PKK’lı çapulcunun bile bitini kanlandırıp TSK’ya meydan okutursan,
    Türkiye’nin görüntüsünü ‘şaşkın-sarsak-yalpalayan’ ülke olarak dünyaya yansıtırsan,
    Gemiye provokasyon için bindirdiğin vatandaşının canının önemi yoksa, İsrail ki gaddarlığı tescillidir, gelir sana meydan okur. Olan da her zamanki gibi, gaza getirdiğin türbanlı kadına olur.
    Sen de Meclis savaş kararı almış da, seferberlik ilan edecekmiş havalarda ("Son kararımızın hayırlı olmasını diliyorum”) kürsülere çıkıp, hık mık sumak, lamba kümbe der inersin.
    Bu hükümetin alacağı en ‘hayırlı’ son karar, derhal TOPLUCA İSTİFA ETMEKTİR.

Kıymet Nadir Bindebir
    Odatv.com"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erdal bu konuda sana yüzde yüz değil yüzde bin katılıyorum arkadaşım nedenmi çünkü orada çocuklar var ağlayan anaları ölmüş analar var ağlayan bebekleri kollarında can vermiş gençler ve insanlar her türlü şerefsizce hunharca zulüm görmüş evleri başlarına yıkılmış ben müslüman olarak değil bak ne diyorum hangi dinden olursa olsun insanım diyen biri dahi bu olayları görüpte içi parçalanmıyorsa ben onun insanlığından şüphe duyarım burada söz konusu olan akp mhp chp yadabilmem ne partisi değil burada önemli olan tek şey insanlık gemideki insanlar hangi dinden hangi partiden yada hangi etnik guruptan olursa olsun orada inanıyorumki tek düşünceleri o çocukların o anaların insanların acısını gözyaşlarını bir nebzede olsa dindirebilmekti müslüman kardeşlerimizinde tek dileği allah adına orada bulunmak ve kardeşlerinin acısını paylaşmaktı varsın partiler hükümetler o sayın yazar hanımın umurunda olsun benim bu olayda partiler yada şahıslar zerre kadar umurumda değildi oradaki bebelerimizin gözündeki bir sevinç ışıltısını samimi olarak söylüyorum ne partilere değişirim nede başka bir şeye demem odurki arkadaşlar herşey hükümet yada partilerle dönmüyor birde hayatın acılı gerçekleri var bu arada şehit askerlerimize tekrar allahtan rahmet ailelerine de sabır ihsan ediyorum çok duygulandığım için devam etmek istemiyorum herkese hayırlı akşamlar dilerim!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim anlamakta sıkıntı ektiğim bi çok mevzu var bu kadın ve bunun gibi düşünenler israil hakkında ne düşünüyolar israil in işgalci olduğunu mazlum insanları çocukları hunharca öldürdüğünü terör devleti olduğunu kabul ediyolarmı etmiyolarmı hamas kısmını israille ilgili görüşlerine göre ele alıcam şimdi dedikleri gibi bu hükümet hamasa her türlü destek veriyosa filistin halkını da srail değil de hamas eziyosa israilin herhangi bi suçu falan yoksa bizim ülkemizden hareket eden içinde yüzlerce masum insan olan her dinden milletten değişik insanların olduğu yardım malzemeleri taşıyan gemiye de hamas mı saldırmıştır türkiye israille sorun yaşıyoken türkiye kendi içerisinde israilcilerle sorun yaşıyoken askerinden savcısına etö örgütüne üye olmaktan sanık zevatlar içeri girip dışarı çıkıyoken savcısı paşası filistin topraklarında israil denen terör örgütünün işgal ettiği topraklardaki ağlama duvarlarında görüntüleri çıkanlar mahkemem kararlarıyla dinlenen ve konuştukları dudak uçuklatan bu vatanın hainleri kimler bu kadar olaylar türkiye ye ne kazandırıyo ne kaybettiriyo bu pisliklerden kim kazançlı çıkıyo bi düşünelim ortada yıllardır savaş var ve dünyanın her tarafında müslüman kanı akıyo bu savaşlardan kimin kazancı var kim nerden malı götürüyo sen ve senin gibiler akp giderayak falan yapıyomuş filan yapıyomuş Allahın akıl vermeden yarattıklarından olduğunuz kesin ha burda AKP yide anlamıyorum eğer seçimlere kadar sizi apıştıracak hayrete düşürecek işler yapmazsa gelecek hükümete verilecek ödevleri tahmin edebiliyorum her hayırlı işler yapan hükümetlerin ardından getirilen hükümetlere çok ağır işler yaptırılmıştır sanırım vadedilmiş topraklardan bizim sınırlarımız içindekiler israile verilir Allah sonumuzu hayreylesin benim inancım önümüzde çok hayırlı günler var terör örgütü israil ve onun yardakçıları 3. ve sonuncu kez yenilecek ve yer yüzünden silinecekler inşaAllah selam ve dua ile

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri