erdal bu konuda sana yüzde yüz değil yüzde bin katılıyorum arkadaşım nedenmi çünkü orada çocuklar var ağlayan anaları ölmüş analar var ağlayan bebekleri kollarında can vermiş gençler ve insanlar her türlü şerefsizce hunharca zulüm görmüş evleri başlarına yıkılmış ben müslüman olarak değil bak ne diyorum hangi dinden olursa olsun insanım diyen biri dahi bu olayları görüpte içi parçalanmıyorsa ben onun insanlığından şüphe duyarım burada söz konusu olan akp mhp chp yadabilmem ne partisi değil burada önemli olan tek şey insanlık gemideki insanlar hangi dinden hangi partiden yada hangi etnik guruptan olursa olsun orada inanıyorumki tek düşünceleri o çocukların o anaların insanların acısını gözyaşlarını bir nebzede olsa dindirebilmekti müslüman kardeşlerimizinde tek dileği allah adına orada bulunmak ve kardeşlerinin acısını paylaşmaktı varsın partiler hükümetler o sayın yazar hanımın umurunda olsun benim bu olayda partiler yada şahıslar zerre kadar umurumda değildi oradaki bebelerimizin gözündeki bir sevinç ışıltısını samimi olarak söylüyorum ne partilere değişirim nede başka bir şeye demem odurki arkadaşlar herşey hükümet yada partilerle dönmüyor birde hayatın acılı gerçekleri var bu arada şehit askerlerimize tekrar allahtan rahmet ailelerine de sabır ihsan ediyorum çok duygulandığım için devam etmek istemiyorum herkese hayırlı akşamlar dilerim!