benim anlamakta sıkıntı ektiğim bi çok mevzu var bu kadın ve bunun gibi düşünenler israil hakkında ne düşünüyolar israil in işgalci olduğunu mazlum insanları çocukları hunharca öldürdüğünü terör devleti olduğunu kabul ediyolarmı etmiyolarmı hamas kısmını israille ilgili görüşlerine göre ele alıcam şimdi dedikleri gibi bu hükümet hamasa her türlü destek veriyosa filistin halkını da srail değil de hamas eziyosa israilin herhangi bi suçu falan yoksa bizim ülkemizden hareket eden içinde yüzlerce masum insan olan her dinden milletten değişik insanların olduğu yardım malzemeleri taşıyan gemiye de hamas mı saldırmıştır türkiye israille sorun yaşıyoken türkiye kendi içerisinde israilcilerle sorun yaşıyoken askerinden savcısına etö örgütüne üye olmaktan sanık zevatlar içeri girip dışarı çıkıyoken savcısı paşası filistin topraklarında israil denen terör örgütünün işgal ettiği topraklardaki ağlama duvarlarında görüntüleri çıkanlar mahkemem kararlarıyla dinlenen ve konuştukları dudak uçuklatan bu vatanın hainleri kimler bu kadar olaylar türkiye ye ne kazandırıyo ne kaybettiriyo bu pisliklerden kim kazançlı çıkıyo bi düşünelim ortada yıllardır savaş var ve dünyanın her tarafında müslüman kanı akıyo bu savaşlardan kimin kazancı var kim nerden malı götürüyo sen ve senin gibiler akp giderayak falan yapıyomuş filan yapıyomuş Allahın akıl vermeden yarattıklarından olduğunuz kesin ha burda AKP yide anlamıyorum eğer seçimlere kadar sizi apıştıracak hayrete düşürecek işler yapmazsa gelecek hükümete verilecek ödevleri tahmin edebiliyorum her hayırlı işler yapan hükümetlerin ardından getirilen hükümetlere çok ağır işler yaptırılmıştır sanırım vadedilmiş topraklardan bizim sınırlarımız içindekiler israile verilir Allah sonumuzu hayreylesin benim inancım önümüzde çok hayırlı günler var terör örgütü israil ve onun yardakçıları 3. ve sonuncu kez yenilecek ve yer yüzünden silinecekler inşaAllah selam ve dua ile