Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: NAMAZIN DA REKLAMINI YAPTILAR (Yorumlarınızı Bekliyorum)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu videoyu izledim.süper bişi.ana fikir şu .önce namazımızı kılalaım.sonra dünya işlerine kaldığı yerden devam edelim.bence çok güzel hazırlanmış bir video.izlemeyenler izlesinler

kalın sağlıcakla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet sizlere katılıyorum arkdaşlar bencede yerinde bi uygulama dilerim devamıda gelir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Eboscro Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    namazı reklamla kıldıramazsınız... buna teklif olmamalı kalpten gelecek... ilk önce aileye iş düşüyo... Asla Zorlama ile olmamalı... çünkü islam dininde zorlamak yoktur... istemeyen biri için ne yapsanız boş.. kalpleri mühürlüdür ve perde vardır... ne reklam ne imam bu insanı çeviremez... bunu kur'an-ı kerimde çok güzel vurgulanıyo... allah kelamıyla
    hocam aslında yerden göğe kadar haklısında ama yinede reklam meklam derken olurya kalpte bi parıltı bi istek oluverir ugrasmaya değer bence sonucta hidayet yalnızca Allah'ın elindedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

namaz reklam edilebilir faydalı olacak herşey reklam edilebilir bence..
    geçen sene diyanet işleri başkanlığı üzerinde spiderman olan namaz ögreniyoprum kitapları basmıştı sırf çocukların ilgisini çekip okusunlar diye
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    müslüman biri için namaz kılmak kadar doğal bi şey olamaz o yüzden namazı teşvik eden bi şeye de reklam demek yanlış olur kim düşünmüşse gayet iyi düşünmüş gençlere mesaj vermek için onların dilinden konuşmuş reklamı yapanlar hayatın sadece oyun ve eğlenceden ibaret olmadığını ve bazı sorumlulukların yerine getirlmesi gerektiğini vurgulamışlar.

yıllarca hristiyanlar bütün dünyaya kendi inançlarını empoze etmeye çalıştılar bütün filmlerde her pazar kiliseye giderdi aileler ve bunlar gayet gğzel insanların beynine yerleştirilirdi onlara çıkıpta kimse kilisenin reklamını yapıyor demiyordu, neden acaba??çünkü çaktırmadan gizlice reklam yapıyorlardı da ondan

ardaşım öyle güzel anlatmışınki teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel bir reklam doğrusu çok beğendim ezan okununca oyunu bırak namaza git çok güzel ancak bu yollarla dinini ve namazın önemini çocuklara ve bizlere aşılanabilir

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri