Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arasý

Konu: NAMAZIN DA REKLAMINI YAPTILAR (Yorumlarýnýzý Bekliyorum)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu videoyu izledim.süper bişi.ana fikir şu .önce namazımızı kılalaım.sonra dünya işlerine kaldığı yerden devam edelim.bence çok güzel hazırlanmış bir video.izlemeyenler izlesinler

kalın sağlıcakla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet sizlere katılıyorum arkdaşlar bencede yerinde bi uygulama dilerim devamıda gelir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Eboscro Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    namazý reklamla kýldýramazsýnýz... buna teklif olmamalý kalpten gelecek... ilk önce aileye iþ düþüyo... Asla Zorlama ile olmamalý... çünkü islam dininde zorlamak yoktur... istemeyen biri için ne yapsanýz boþ.. kalpleri mühürlüdür ve perde vardýr... ne reklam ne imam bu insaný çeviremez... bunu kur'an-ý kerimde çok güzel vurgulanýyo... allah kelamýyla
    hocam aslýnda yerden göðe kadar haklýsýnda ama yinede reklam meklam derken olurya kalpte bi parýltý bi istek oluverir ugrasmaya deðer bence sonucta hidayet yalnýzca Allah'ýn elindedir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

namaz reklam edilebilir faydalý olacak herþey reklam edilebilir bence..
    geçen sene diyanet iþleri baþkanlýðý üzerinde spiderman olan namaz ögreniyoprum kitaplarý basmýþtý sýrf çocuklarýn ilgisini çekip okusunlar diye
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    müslüman biri için namaz kýlmak kadar doðal bi þey olamaz o yüzden namazý teþvik eden bi þeye de reklam demek yanlýþ olur kim düþünmüþse gayet iyi düþünmüþ gençlere mesaj vermek için onlarýn dilinden konuþmuþ reklamý yapanlar hayatýn sadece oyun ve eðlenceden ibaret olmadýðýný ve bazý sorumluluklarýn yerine getirlmesi gerektiðini vurgulamýþlar.

yýllarca hristiyanlar bütün dünyaya kendi inançlarýný empoze etmeye çalýþtýlar bütün filmlerde her pazar kiliseye giderdi aileler ve bunlar gayet gðzel insanlarýn beynine yerleþtirilirdi onlara çýkýpta kimse kilisenin reklamýný yapýyor demiyordu, neden acaba??çünkü çaktýrmadan gizlice reklam yapýyorlardý da ondan

ardaþým öyle güzel anlatmýþýnki teþekkürler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok güzel bir reklam doðrusu çok beðendim ezan okununca oyunu býrak namaza git çok güzel ancak bu yollarla dinini ve namazýn önemini çocuklara ve bizlere aþýlanabilir

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri