REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: 05/06 Türkiye'de Neler oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KÖYLÜLERİN BALTALI KAVGASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
    Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, aralarında arazi anlaşmazlığı olduğu iddia edilen köylülerin kavgasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
    05 Haziran 2006 Pazartesi 14:30

Dağüstü köyünde, H.T (30) ile annesi M.T (75), aralarında husumet bulunduğu öne sürülen Ramazan (28) ve babası Remzi Taşdemir'in (65) arazilerinden geçerek tarlalarına gitmelerine izin vermedi.

Köylüler arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle H.T'nin yanındaki baltayla kafasına vurduğu Ramazan Taşdemir olay yerinde yaşamını yitirdi. Çıkan kavgada H.T, annesi M.T ve Remzi Taşdemir yaralandı.

Çaycuma Devlet Hastanesine kaldırılan ve tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen H.T, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Kavgada yaşamını yitiren Ramazan Taşdemir'in 1 çocuk babası ve eşinin 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1 HAFTA ARAYLA KARISININ VE ENİŞTESİNİN HAYATINA KIYDI

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde bir kişi, eniştesini tüfekle öldürdü.
    05 Haziran 2006 Pazartesi 15:23

Yakup Bozan (42), Pamukova ilçesi E-25 karayolu kenarında bir lastikçide rastladığı kız kardeşinin kocası Ahmet Yeltekin'le tartıştı.

Kavgaya dönüşen tartışmada levye ile başından yaralanan Bozan, otomobilindeki tüfeği alarak Yeltekin'e ateş etti. Kafasından ve gövdesinden vurulan Yeltekin, olay yerinde öldü. Polis ekiplerine teslim olan Bozan'ın 1 hafta önce de karısını öldürdüğü belirlendi.

Polis ekipleriyle birlikte Paşalı köyü yakınlarındaki ormanlık alana giden Bozan, karısı Aynur Bozan'ı (41) öldürdüğü yeri ve cesedini gösterdi. Bozan'ın çürümeye yüz tutmuş cesedi ağaçlar arasında bulundu.

Burada olayı anlatan ve karısının, eniştesi Ahmet Yeltekin'le ilişkisi olduğunu öğrendiğini belirten Bozan, “Onunla konuştum affettim. Daha sonra 25 Nisanda evden kaçtı. Gölpazarı'nda olduğunu öğrendim. Pazara satış için gittiğimde rastladım. Bıçakla tehdit ederek buraya getirdim. Önce birer sigara içtik. Sonra bıçaklayarak öldürdüm” diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BİNGÖL'DE 3 TERÖRİST ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Bingöl'de güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK arasında dün akşam çıkan çatışmada, 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği bildirildi.
    05 Haziran 2006 Pazartesi 15:50

MURAT ÇAKA
    BİNGÖL - Bingöl'de güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK arasında dün akşam çıkan çatışmada, 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği bildirildi.
    Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, dün gece Elazığ karayolu üzerindeki Atapark Jandarma Karakol Komutanlığı'na ait askeri araca düzenlenen saldırıda 1 askerin şehit olduğu, 8 askerin de yaralandığı bildirilerek, saldırı sonrası bölgede yapılan çalışmalar sonucu aynı bölgede bir grup teröristle karşılaşıldığı kaydedildi. Açıklamada, güvenlik güçleriyle çatışmaya giren terör örgütü PKK içerisindeki 3 teröristin silahlarıyla ölü olarak ele geçirildiği, bölgedeki çalışmaların sürdürüldüğü ifade edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SAPIK DAYININ YAPTIĞINI AYI YAPMAZ!..

Samsun'da öz yeğenini kaçırıp tecavüze yeltendiği iddia edilen kişi hakkında 20 yıl hapis cezası isteniyor.
    05 Haziran 2006 Pazartesi 16:51

Samsun'da öz yeğenini kaçırıp tecavüze yeltendiği iddia edilen kişi hakkında 20 yıl hapis cezası isteniyor.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, yaklaşık 3 ay önce merkeze bağlı Çanakçı köyünde ablasının kızı İ.Ö'yü (16) bıçak zoruyla kaçırdıktan sonra yaklaşık 5 gün alıkoyduğu ve tecavüze yeltendiği iddiası ile tutuklanan Çetin Şüngül'ün (23) yargılanmasına başlandı.

Hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istenen sanık, duruşmada suçlamaları kabul etmedi.

Yeğenini kaçırmadığını tedavi için İstanbul'a götürmek istediğini savunan sanık, “Yeğenim hasta olduğu için tedavi nedeniyle İstanbul'a götürecektim. Bunun için Çorum'da motosikletimi sattım. Yeğenimi de alıp Çorum'a gittim parayı da alarak İstanbul'a gidecektik ancak parayı alamadım” diye kendini savundu.

Dayısının kendisini bıçak zoruyla kaçırdığını belirten mağdure ise ”Olay günü ormanda çalışırken dayım yanıma geldi. Orada bana, 'seni seviyorum. Seninle evlenmek istiyorum' deyince şaka yaptığını sanmıştım.

Ama o bana ciddi olduğunu söyleyince, böyle bir şeyin olamayacağını söyledim. Beni bıçak zoruyla kaçırdı ve tacizde bulundu. Daha sonra bir otomobille Çorum'a götürdü. Burada gezerken, dayımın yanından kaçtım. Yardım istediğim bir kişi tarafından Samsun'a getirildim” dedi.

Mağdurenin annesi R.Ö. ve babası N.Ö. de sanıktan şikayetçi olduklarını ve cezalandırılmasını istediler.
    İfadenin ardından mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

VİCDANSIZ SAHTEKAR!..

Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde, kendisini doktor olarak tanıtan bir şahıs, bir taksiciye kendi telefonuna 3 bin kontör yükleterek dolandırdı.
    05 Haziran 2006 Pazartesi 17:09

AMASYA - Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde, kendisini doktor olarak tanıtan bir şahıs, bir taksiciye kendi telefonuna 3 bin kontör yükleterek dolandırdı.
    Kendisini cep telefonundan arayarak Suluova'da kaza yaptığını, isminin Dr. Kemal olduğunu ve kendisini almaya gelmesini, gelirken de Merzifon'dan telefonuna 3 bin kontör yükletmesini istedi. Kendisini arayan şahsın telefonuna 3 bin kontör yükleterek yola çıkan taksici S.A. (46), Suluova'ya vardığında şahsı bulamadı. Dolandırıldığını anlayan S.A., polise başvurdu. Dolandırıcılık olayıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Samsun'da ilköğretim okulu öğrencisine cinsel taciz iddiası

Samsun'da çocuk yuvasında kalan ilköğretim okulu öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kişi tutuklandı.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna (SHÇEK) bağlı Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvasında kalan ilköğretim okulu 5. sınıf öğrencisi S.A.'yı (11) evine götürüp cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen ve Ali Ç. (34), şikayet üzerine Emniyet Müdürlüğü Ahlak Şubesi ekiplerince gözaltına alındı. Sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Isparta'da liseliler kavga etti: 1 yaralı

Isparta'da aynı sınıfta okuyan lise öğrencileri, 17 yaşındaki C.Z. ve M.Ç. bıçakla kavga etti. M.Ç.'nin yanındaki arkadaşı 18 yaşındaki M.G. ekmek bıçağı ile C.Z.'yi karnından bıçakla ağır yaraladı. Polis 2 öğrenciyi gözaltına aldı.

Halıkent Lisesi 11-A sözel sınıfı öğrencileri C.Z. ile M.Ç. geçen hafta okulda kavga etti. Araya giren arkadaşlarının ayırdığı öğrenciler dün saat 23.00 sıralarında Gökçay Piknik Alanı'nda karşılaştı.

Yanında kendilerinden 1 yaş büyük arkadaşı M.G. ile yürüyen M.Ç. karşıdan gelen C.Z. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, üzerindeki ekmek bıçağını çeken M.G., C.Z.'yi karnından bıçakladı.

Çevreden yetişenler tarafından taşındığı biraz ilerideki polis otomobili ile Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı C.Z. yoğun bakıma alındı. Kaçan 2 öğrenci yaklaşık 2.5 saat sonra yakalanarak gözaltına alındı. Isparta Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekipleri, ilgili soruşturma başlattı. Polis, kavganın nedenini araştırıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HAMİLE TURİSTE TECAVÜZ ETMEK İSTEDİ

İzmir'in Çeşme İlçesinde yazlıklardan hırsızlık yapan ve bir villada Rus turiste tecavüze yeltenen şahıs, polisin takibi sonucu gözaltına alındı.
    05 Haziran 2006 Pazartesi 17:24

MEHMET İNMEZ
    İZMİR - İzmir'in Çeşme İlçesinde yazlıklardan hırsızlık yapan ve bir villada Rus turiste tecavüze yeltenen şahıs, polisin takibi sonucu gözaltına alındı.
    Edinilen bilgiye, Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonunun başlamasıyla hırsızlık olaylarının artmasından dolayı çalışmalarını hızlandırdı. Yapılan araştırmalar sonucu Çeşme'ye hırsızlık için gelen birçok suçtan sabıkalı H.B.'yi (23-Hakan Baygın) gözaltına aldı. Gözaltına alınan sabıkalı H.B.'nin 4 yazlıktan hırsızlık yaptığı tespit edilirken; Boyalık Mevkii'nde girdiği bir villada Rus turist T.B.'yi (27) bıçak zoruyla tehdit ederek tecavüze yeltendiği, turist kadının hamile olduğunu söylemesi üzerine tecavüzden vazgeçtiği öğrenildi.
    Polis, Rus turist T.B.'nin, olay sonrası İstanbul'a döndüğü ve Şişli Emniyet Müdürlüğü'ne Çeşme'den e-maille gönderilen fotoğrafından Baygın'ı teşhis ettiği belirlendi. İfadesi alınan H.B., çıkartıldığı savcılık tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MERSİN'DEKİ PATLAMAYI PKK ÜSTLENDİ

Mersin'de, iki gün önce, bir büfenin önüne konulan el bombasının patlaması sonucu, biri polis memuru 15 kişinin yaralanmasına neden olan patlamayı, terör örgütü PKK'nın üstlendiği belirtildi.
    05 Haziran 2006 Pazartesi 17:45

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, 3 Haziran Cumartesi günü, Enteller Caddesi'ndeki Toros Gıda ve Tekel Büfesi önünde, dondurma konulan buzdolabının bulunduğu yerde meydana gelen patlamayı, terör örgütü PKK bünyesinde oluşturulan TAK (Kürdistan Özgürlük Hareketi) üstlendi.

Yetkilileri, bombalama eylemini gerçekleştiren örgüt mensuplarının bulunması amacıyla operasyonların sürdüğünü, bu konuda vatandaşın hassasiyetinin arttığını, son 24 saat içinde 10'u aşkın şüpheli paket ihbarı yapıldığını, tüm bildirim ve duyumların değerlendirildiğini bildirdiler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ÇETE LİDERİNİN OĞLU TUTUKLANDI

Lale Operasyonu kapsamında çete lideri olduğu iddiası ile tutuklanan Sedat Şahin'in oğlu, Samsun'da ruhsatsız tabanca ile yakalanınca tutuklandı.
    05 Haziran 2006 Pazartesi 17:47

Bafra ilçesinde düzenlenen bir etkinliğe katılmak için gelen Erkan Şahin'in (26) üzerinde 1 adet “glock” marka ruhsatsız tabanca bulundu.

Bunun üzerine gözaltına alınan ve Lale Operasyonu kapsamında çete lideri olduğu iddiası ile tutuklanan Sedat Şahin'in oğlu olduğu bildirilen zanlı, ilk sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri